Interrompuda l'R16 per una ruptura del carril entre Salou i Cambrils

Adif ha establert tranport alternatiu via carretera
Imatge d'arxiu d'un tren de rodalies. | TarragonaDigital.com

 

La circulació de trens de la línia R16 es troba interrompuda com a conseqüència d'una ruptura del carril entre les estacions de Salou i Cambrils. Segons ha informat Adif, al voltant de les nou del matí, concretament a les 8.58 hores, s'ha tingut constància de la ruptura del carril de les vies de tren en aquest punt de la xarxa ferroviària. A causa d'aquesta incidència en la infraestructura, els trens d'aquesta línia es troben aturats i Adif ha establert un servei de transport alternatiu per carretera.

De moment hi ha dos trens afectats a causa de la interrupció de la circulació. Es tracta d'un tren que feia el trajecte entre Vinaròs i Barcelona, que ha quedat aturat a l'altura de Cambrils. A més, un altre tren que ha sortit de Barcelona i que té com a destinació València està previst que s'aturi a l'estació de Tarragona. Adif ha informat que al lloc de la incidència s'hi han desplaçat diversos efectius del personal de manteniment. 

L'R16 és la línia que connecta l'Estació de França de Barcelona i Tortosa i Ulldecona, passant per les estacions de Sant Vicenç de Calders, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, PortAventura, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla - Perelló - Deltebre, Camarles - Deltebre, l'Aldea - Amposta; Camp-redó, Tortosa i Ulldecona - Alcanar - La Sénia. 

Afectacions a la línia de Rodalies per l'atropellament d'una persona dilluns passat

Aquesta setmana els trens de Rodalies també van patir una incidència després que aquest dilluns, 26 de novembre, un tren de l'R15 atropellés una persona. El tren, que feia el trajecte entre les estacions de Riba-roja d'Ebre i Barcelona, va atropellar una persona a l'altura del municipi de Viladecans, al Baix Llobregat. Aquesta incidència va afectar les línies de Rodalies R13, R14, R15, R16 i R2 sud, amb retards que van superar els 45 minuts. 

"REPORTATGE: Més de 700 nens tarragonins viuen a centres d'acollida" "ATENCIÓ: Avui, diverses vagues i manifestacions a Tarragona"