GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jornada de portes obertes a les diferents facultats de la URV

Alumnes de segon de batxillerat i les seves famílies podran conèixer els plans d'estudis i les sortides professionals de cada grau
Jornada de portes obertes a les diferents facultats de la Universitat Rovira i Virgili   | URV

 

 

Com cada any, la Universitat Rovira i Virgili organitza un seguit de jornades de portes obertes per tal que els futurs estudiants i les seves famílies puguin conèixer de primera mà els plans d'estudis, pràctiques externes, les opcions de mobilitat a l'estranger i les possibles sortides laborals de cada grau.

 

D'aquesta manera, les facultats de la URV obriran els dies 6 de febrer i 10 d’abril, en unes jornades adreçades als futurs estudiants i centres de secundària; mentre que els dies 16 de març i 27 d’abril també hi podran assistir les famílies. Concretament, el 6 de febrer obriran el campus Catalunya, el campus Sescelades, el campus Bellissens i el campus Vila-seca, que tornaran a obrir-se els altres tres dies de portes obertes; el campus Terres de l'Ebre obrirà portes els 16 de març i el 10 i el 27 d’abril; mentre que la seu del Baix Penedès obrirà només el 16 de març.

 

Campus Catalunya URV | cedida

 

Tota la informació per escollir l'opció adequada

Per tal que els futurs alumnes puguin conèixer i escollir l'opció que desitgen, els responsables dels ensenyaments i estudiants dels últims cursos de grau de la URV els guiaran per les instal·lacions de cada facultat, com ara les aules, els CRAI i els laboratoris, i també els oferiran la possibilitat de participar en tallers i veure demostracions per conèixer els continguts dels estudis i la seva aplicabilitat.

 

Tot plegat perquè els futurs estudiants puguin aglutinar tota la informació i experiència de professors, estudiants i exestudiants, i decidir-se finalment per l'opció acadèmica que creguin més convenient.

 

L'any passat, 2.314 estudiants i 1.579 acompanyants van aprofitar l'oportunitat que ofereixen aquestes visites guiades pels centres universitaris; aclarint tots els dubtes que, una vegada resolts, van servir per simplificar l'elecció de la carrera que volien estudiar.