GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

"la Caixa" facilita 760 llocs de feina a persones en risc d'exclusió a la regió de Tarragona

Durant el 2018, aquest programa d'integració laboral va créixer un 5% gràcies a la col·laboració de 306 empreses del territori
Un usuari del programa «Incorpora», de "la Caixa", amb una tècnica d'inserció | "la Caixa"

 

«Incorpora», el programa d’inserció laboral de “la Caixa”, va facilitar fins a 760 llocs de feina a persones vulnerables a la regió de Tarragona durant l’any 2018. Aquesta xifra supera els 722 empleats del 2017, cosa que suposa un augment del 5%.

 

Des de l’entitat bancària han explicat que l'increment en l’ocupabilitat ha estat possible gràcies «a la implicació de 306 empreses tarragonines en aquest projecte de responsabilitat social».

 

 

 

El programa assoleix la inserció de 349 persones amb discapacitat

De les 760 insercions laborals fetes l’any passat a través d’aquesta iniciativa a Tarragona, 402 van ser dones i 358 homes. A més, 349 d’aquests contractes han estat de persones amb alguna discapacitat i 411, apunten des de “la Caixa”, de persones en risc o situació d’exclusió social.

 

El conveni amb les entitats, renovat

Ara, "la Caixa" ja ha renovat l’acord de col·laboració per desenvolupar el programa «Incorpora» conjuntament amb dotze entitats socials de Tarragona «dedicades a la integració laboral de persones amb dificultats especials per trobar feina».

 

Entre les entitats cooperadores amb el programa «Incorpora» hi ha la Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell, el Taller Baix Camp, l’Associació Pro-Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà, la Fundació Privada Onada, la Fundació Pere Mata o la Creu Roja, entre d’altres organismes.

 

 

«Una xarxa doblement enriquidora»

El president de la Fundació Bancària “la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat que el programa «Incorpora» «ha constituït una xarxa doblement enriquidora. Per a les persones contractades, perquè cada contracte és de gran valor per a la persona que ho aconsegueix i el seu entorn familiar, que assoleixen un canvi positiu en la seva vida; i per a les empreses, perquè es tracta d’un programa d’intermediació que combina de manera òptima les necessitats del teixit social i empresarial per assegurar l’èxit de la inserció».