Obertes les inscripcions pels cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet

Durant aquesta setmana es poden inscriure als cursos presencials i online per al segon trimestre
Imatge del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura. | cedida

 

El Centre de Normalització Lingüística de Reus (CNL) ha obert aquesta setmana les inscripcions per als cursos de català del segon trimestre, del gener al març, a Reus, Cambrils, Falset i l’Hospitalet de l’Infant. Es tracta de les inscripcions tant per als cursos presencials, assistint a classe, com per als cursos en línia a través de Parla.cat i amb el suport d’una persona tutora.

L’oferta prioritza els nivells bàsics, adreçats a oferir a la població immigrada la capacitació d’entendre i poder utilitzar el català. D’aquesta manera, el consorci referma l’aposta per a la llengua com a eina de cohesió social. A banda dels nivells inicials, també hi ha cursos per a la resta de nivells, des de l’Elemental al de Suficiència 3, en modalitat presencial i en línia.

Obertes les inscripcions pels cursos de català del CNL a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet | cedida

 

Inscripcions per als cursos a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant

Els dies per fer les inscripcions per als cursos seran diferents per a Reus, Cambrils, Falset i l'Hospitalet de l'Infant. Per al CNL Miquel Ventura de Reus, la inscripció per als nous alumnes serà el 18 i 19 de desembre, de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 h, i el 20 de desembre de 9 a 13.30 h.

En el cas del Servei Local de Català de Cambrils, es matricularà del 17 al 21 de desembre de 2018, els dilluns i dimecres, d'11.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h, els dimarts i dijous, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, i el divendres, de 10 a 13 h. 

Al Servei Comarcal de Català del Priorat, es matricularà del 17 al 21 de desembre de 2018, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous també a la tarda.

Finalment, els cursos de l'Hospitalet de l'Infant el nou alumnat es podrà inscriure el 19 i 20 de desembre, de 16 a 20 h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou (on hi ha la seu de la Ràdio).

D'altra banda, a través del web del Consorci Per la Normalització Lingüística (CPNL) es pot consultar, a través d'un cercador, l'oferta de cursos per localitat, comarca, nivell i modalitat. A més, el CPNL ofereix l'adaptació a mida de les organitzacions i empreses per cobrir les necessitats específiques de llengua. Aquesta oferta orientada al món professional pretén millorar l'expressió oral i escrita així com a la resolució de dubtes lingüístics. 

"La Facultat d'Enologia de la URV produeix per primera vegada un vi a l'estil ibèric" "ATENCIÓ: La proposta del subdelegat espanyol per «salvar» l'estació intermodal de Reus"