Protecció Civil prohibeix el bany a totes les platges de Tarragona i dues del Vendrell

La mala mar d'aquest diumenge ha obligat a Protecció Civil a aixecar la bandera vermella i prohibir l'entrada de persones a l'aigua
Imatge d'arxiu de la platja Llarga de Tarragona, on avui està prohibit el bany. | CatalunyaDiari.cat

 

Protecció Civil ha informat que a totes les platges de Tarragona i dues del Vendrell està completament prohibit el bany. La Creu Roja ha hagut d'aixecar la bandera vermella per informar turistes i ciutadans que no poden entrar a l'aigua. Això es deu a l'episodi de mala mar i mar de fons que s'està vivint aquest diumenge de juliol a les comarques tarragonines. Les platges afectades són el Francàs i Sant Salvador del Baix Penedès i totes les de la ciutat de Tarragona. 

 

 

El bany, prohibit a totes les platges de Tarragona

Cap banyista podrà aprofitar per pal·liar la calor amb l'aigua del mar Mediterrani aquest diumenge a Tarragona. Totes les platges de la ciutat es troben sota l'alerta de la bandera vermella, que els socorristes de la Creu Roja ja han fet onejar aquest matí. Així doncs, a la platja del Miracle, l'Arrabassada, la Savinosa, els Capellans, la Llarga i la Mora i Tamarit està completament prohibit el bany. 

 

Les onades i els corrents provocades per la mala mar i la mar de fons han obligat a Protecció Civil a prendre aquesta decisió, que acostuma no agradar als usuaris. Cal recordar, però, que una prohibició d'aquest tipus pot salvar moltes vides, atesa la gran quantitat de gent que s'acosta a la platja durant aquests dies d'estiu. 

 

La bandera vermella, també al Vendrell

També s'ha decidit prohibir el bany a dues platges del Vendrell. Es tracta de la platja del Francàs i la de Sant Salvador, dos indrets també reconeguts turísticament i que apleguen centenars de persones durant els mesos d'estiu. En aquest punt tampoc s'espera que la situació variï durant la tarda. 

 

També et pot interessar: