Les rues del Carnaval 2019 diuen adéu en diversos municipis tarragonins

Des de divendres passat moltes han estat les comparses i colles que han desfilat pels carrers dels pobles i ciutats del Camp de Tarragona, i a TarrragonaDigital hem fet un recull amb les millors imatges
Tones de confeti envaeixen Reus amb la gran batalla entre colles | Laia Solanellas

 

El Carnaval ha passat per diversos municipis imposant rauxa, bogeria, música i sobretot alegria durant un cap de setmana. Les localitats del Camp de Tarragona s'han equipat amb les seves millors disfresses i han sortit al carrer per lluir-les. Les rues de Carnaval han estat les protagonistes d'aquest cap de setmana, però encara hi ha molts municipis de les comarques tarragonines que els hi queden unes llargues jornades de diversió i disbauxa per endavant, i és que és habitual que els pobles celebrin el seu Carnaval una setmana després. 

 

Les galeries de fotos del Carnaval a Tarragona 2019:

 

 

El Carnaval 2019 ha entrar tant als pobles més petits com als més grans ciutats com per exemple a Reus, que han tingut un cap de setmana molt intens amb les seves tres rues. Una cinquantena de carrosses i més de 7.000 persones han desfilat per als carrers de la ciutat amb la rua de lluïment de dissabte, la rua matinal de diumenge i després amb la batalla del confeti que es porta a cap al passeig de Mata. 

 

Carnaval Tarragona: Rua dissabte 2019 | Àngel Ullate

 

Tarragona no es queda enrere, dissabte va ser el moment fort amb la rua de l'Artesania i diumenge es va portar a cap la de lluïment, milers de persones es van aplegar pels carrers per veure aquest espectacle de llums, disfresses i dansa.

 

Tanmateix, el carnaval s'ha escampat per tots els municipis de la demarcació on destaquen els de l'Espluga del Francolí, Montblanc, Alcover, Cunit, Vilallonga del Camp, el Morell i també al Vendrell. No obstant això, el Carnaval no ha acabat, ja que encara queda la crema de la sardina i el Carnestoltes.

 

 

Carnaval Reus 2019: Les millors fotos de la Guerra del Confeti | Laia Solanellas