Retards a les línies de Rodalies de Tarragona per l'avaria d'un tren de mercaderies

El tren de les 9.13 de l'R16, entre l'Estació de França i Tortosa, circulava amb 40 minuts de demora
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies | Cedida

 

 

Nova incidència a les línies de Rodalies que discorren per les nostres comarques. Al matí d'avui dimecres, 13 de febrer, una avaria en un tren de mercaderies entre els municipis de Tarragona i Torredembarra, ha provocat diversos retards a les línies R16, R15 i R14.

 

Segons informacions del servei ferroviari, el tren de les 9.13 hores entre l’Estació de França, a Barcelona, i Tortosa, ha patit retards de fins a 40 minuts.

 

 

Renfe retira el tren avariat

Minuts abans de les dotze del migdia, Renfe ha pogut retirar el comboi de mercaderies avariat a Torredembarra. La circulació ferroviària s'ha restablert plenament tot i que els retards, en major o menor mesura, encara persisteixen.

 

 

Ensurt pel fum provocat per la frenada d'un tren

Ensurt a l'estació de Segur de Calafell. Durant el matí d'ahir dimarts, 12 de febrer, una gran fumerada va sortir d'un comboi a aturat a l'andana

 

 

En un primer moment, i davant l'actuació d'un operari amb un extintor, es va pensar que es tractava d'un incendi tot i que, de seguida, fonts oficials de Rodalies de Catalunya ho van desmentir. El núvol de fum es va generar per la frenada del tren.

 

 

També pots llegir: