GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Reparada l'avaria a Sants que ha provocat retards de més d'una hora diverses línies de Rodalies

Una incidència ha obligat a aturar els trens a la seva arribada a Barcelona-Sants
Renfe ampliarà el seu servei aquest estiu | Rodalies Catalunya

 

ACTUALITZACIÓ 23/08/19 16.50h

Tècnics d'Adif han reparat a les 4 de la tarda l'avaria que des de primera hora del servei d'aquest divendres ha afectat les instal·lacions de Sants de Barcelona a la zona de vies que comunica aquesta estació amb Passeig de Gràcia, segons informa Renfe. La incidència ha provocat retards superiors als 60 minuts a les línies R2 sud, R2 nord, R11, R13, R14, R15 i R16.

 

D'altra banda, s'ha restablert a les 13.20 h la circulació al tram de l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar que es trobava interrompuda des de les 08.30h per una avaria que provocava una falta de subministrament elèctric en aquest trajecte. Les dues avaries han provocat retards en 250 trens i més de 100.000 viatgers s'han vist afectats.

 

NOTÍCIA 23/08/19 8.30h

Aquest divendres, 23 d'agost, hi ha problemes a primera hora del matí per accedir a Barcelona amb tren des del sud del país. Una incidència a l'estació de Barcelona-Sants provoca que, en acostar-se a aquest punt, els combois que accediexen a l'estació per la bocana sud puguin aturar-se més temps del que és habitual. Els retards poden ser de més de tres quarts d'hora.

 

La resolució de la incidència i els corresponents retards poden allargar-se tot el matí d'aquest divendres 

La incidència s'ha produït a les 6.30 hores a la zona de vies direcció Passeig de Gràcia. Tècnics d'Adif s'han desplaçat fins al lloc per procedir a la seva reparació, però no s'espera que es pugui assolir fins aquest migdia, de manera que els retards poden allargar-se durant tot el matí. Rodalies de Catalunya ha anunciat la incidència des de primera hora del matí d'aquest divendres a través de les xarxes socials:

 

 

Les línies afectades en aquesta incidència són totes aquelles que tenen el seu origen en les comarques de Tarragona o de Lleida: l'R-2, l'R-2 Nord, l'R-2 Sud, i les línies 13, 14, 15 i 16 del servei de Rodalies. També afecta de retruc la línia R-11, que en aquest cas procedeix de Portbou.

 

Una altra incidència a Mont-roig del Camp

Els problemes originats a Barcelona-Sants s'uneixen a una segona avaria. En aquest cas, està localitzada entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant i Mont-roig del Camp. Així doncs, no hi ha circulació entre les estacions de Cambrils i l'Ametlla de Mar, segons informa ADIF:

 

 

De resultes d'aquesta incidència, les línies R-16 de Rodalies i els trens de llarga distància del Corredor Mediterrani es veuen afectats. Rodalies, però, ha disposat un servei alternatiu per carretera.