Retards d'una hora als trens del Camp de Tarragona per una incidència elèctrica

L'avaria afecta als trens de les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16 entre Reus i Torredembarra
Retards als trens de Rodalies del Camp de Tarragona per una incidència de subministrament elèctric | Cedida

 

Una incidència en el subministrament elèctric en la xarxa ferroviària està provocant retards en els trens que circulen pel Camp de Tarragona la tarda d'aquest dimecres, 9 d'octubre. Segons ha informat Rodalies de Catalunya, una avaria a les instal·lacions d'Adif a la zona de Tarragona és la causant dels retards, que poden superar els 60 minuts.

 

L'avaria s'ha detectat a les 17 hores, i interromp la circulació ferroviària als trams entre Tarragona i Reus i entre Salou, Tarragona i Torredembarra. Ara per ara, entre aquestes estacions els combois estan circulant per via única a causa d'una incidència en les instal·lacions del subministrament elèctric.

 

Una hora de retard a les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16

L'avaria afecta els trens de les línies RT1, RT2, R14, R15 i R16 així com als trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani entre les estacions de Reus i Torredembarra. Segons ha informat l'operadora ferroviària, els trens poden romandre aturats més temps de l'habitual a mesura que s'acosten al punt de la xarxa on hi ha la incidència. Tècnics d'Adif s'han desplaçat fins a la zona per valorar i procedir a la reparació d'aquesta avaria de catenària.

 

De moment, Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera per si fos necessari activar-lo. 

 

"⛺ ATENCIÓ: Els càmpings de TGN podrien fer pagar el consum energètic als clients" "💍💔Més de 1.000 divorcis a TGN durant 6 mesos aquest 2019 a TGN"