Llibertat amb càrrecs per a dos dels tres detinguts a l'Ampolla durant el 21-D

Durant el matí, els CDR han tallat l'AP-7 i l'N-340 a l'Ampolla | A Tarragona han realitzat una manifestació que ha passat per diversos punts de la ciutat

Els Mossos amenacen amb càrregues els manifestants del tall de l'AP-7 a l'Ampolla. | Twitter @ferranrego

 

Aquest divendres, 21 de desembre, 21-D, s'esperen accions de protesta arreu del territori català en rebuig de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona, així com per recordar un any de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya, convocades pel govern espanyol en l'aplicació de l'article 155. Tot i que el gran gruix de protestes s'esperen a la ciutat de Barcelona, a les comarques de Tarragona també s'han convocat diverses accions per sumar-se a aquest 21-D. 

 

Es preveuen talls de carreteres principals, com l'AP-7 a les Terres de l'Ebre, proper al límit amb el País Valencià. Pel que fa a les manifestacions, a les 8 del matí a la ciutat de Tarragona s'ha convocat una concentració a la plaça de Corsini. Al migdia, a les 13 h, es farà una concentració a la plaça del Mercadal de Reus. Malgrat que la gran manifestació se celebrarà a Barcelona, a Tarragona també se n'ha convocat una, a les 19 hores a la plaça Imperial Tàrraco.