L'Ebre i el Priorat, de postal: la nevada deixa imatges precioses

Tres carreteres tarragonines continuen tallades per neu i gel arran del temporal Filomena

Arreu de Catalunya hi ha un total de 16 trams afectats, majoritàriament vies secundàries

Actualització - 12.25 hores

Un total de 16 trams viaris continuen afectats per neu a conseqüència del temporal Filomena. Del total, quatre són carreteres tallades, tres a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre i una a Barcelona. Les afectacions es concentren en carreteres viàries secundàries. Les vies tallades són la T-700 a Vimbodí, la TV-3111 a Tivissa, la TV-7411 de Riba-roja d'Ebre a la Pobla de Massaluca i la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal (Barcelona). A més, hi ha 11 trams a les comarques de Ponent on cal extremar la precaució per la presència de neu o gel a la calçada, i un més a les comarques de Tarragona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).    

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Notícia - 8.56 hores

24 trams de la xarxa viària catalana continuen afectats aquest dijous per neu i gel arran del temporal Filomena del cap de setmana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). D'aquest total, 6 són carreteres tallades, 5 de les quals a la demarcació de Tarragona i l'altra a la de Barcelona. En general, són vials de la xarxa viària secundària, segons informa l'SCT. A les 18 carreteres restants, principalment a les demarcacions de Lleida i de Tarragona, cal extremar la prudència per la presència de gel o neu a la calçada.

A Tarragona les 5 carreteres tallades són la T-740 a Falset, la T-700 a Vimbodí i Poblet, la TV-3021 a Rasquera, la TV-3111 a Tivissa i la TV-7411 entre Riba-roja d'Ebre i la Pobla de Massaluca. A la demarcació de Barcelona la via tallada és la BV-4024 de Bagà a Coll de Pal.

Recuperació de servei a les línies R13, R14 i R15 de Renfe

D'altra banda, Renfe ha informat que a partir de demà Rodalies de Catalunya recupera els serveis de les línies R13 (Lleida - Barcelona per Valls) i R14 (Lleida - Barcelona per Tarragona i Reus) amb parada a les estacions de la Riba, Vilaverd i Montblanc. Aquestes línies estaven interrompudes al tram entre Lleida i La Plana-Picamoixons pel fort temporal de neu que va caure sobre la zona.

A més es restableix el trànsit ferroviari a les estacions de Riudecanyes - Botarell, les Borges del Camp i Duesaigües - L'Argentera a la línia R15.