GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Set emprenedors de Tarragona presentaran els seus projectes a inversors el pròxim 31 de gener

La Diputació de Tarragona amb els ajuntaments de Reus i Tarragona organitzen el 3r Fòrum d'Inversió CATSUD amb l'ajuda d'ACCIÓ
Una edició anterior del Fòrum d'Inversió CATSUD | TarragonaDigital

 

Arriba a Tarragona una vegada més el Fòrum d'Inversió CAT SUD, l'espai de trobada entre emprenedors i inversors. Aquesta serà la tercera edició i se celebrarà el pròxim 31 de gener al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. L'objectiu d'aquesta trobada és posar en contacte emprenedors que cerquen finançament per al seu projecte amb possibles inversors. Per aquesta edició s'han seleccionat 7 projectes innovadors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Seran els que tindran l'oportunitat d'explicar el seu projecte davant d'inversors per convèncer-los de participar-hi.

 

3r Fòrum d’Inversió CATSUD

Aquesta és la tercera edició del Fòrum que se celebra, i que organitza la Diputació de Tarragona amb els ajuntaments de Reus i de Tarragona i amb l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ). També compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

 

En aquesta edició s'exposaran set idees de negoci que han estat escollides prèviament, segons el seu potencial de creixement i viabilitat econòmica. Per això s'havia organitzat una fase prèvia en què tothom que ho va voler va presentar els seus projectes. Podien optar-hi aquells projectes constituïts en els darrers 5 anys i amb seu social a Catalunya. Després d'aquesta primera selecció, culmina el Fòrum amb una presentació dels projectes en públic davant dels inversors.

 

L’acte del dia 31

Així doncs el pròxim 31 de gener els responsables d'aquestes 7 iniciatives exposaran el seu negoci al Palau Firal i de Congressos de Tarragona als inversors. A partir d'aquí, després de la presentació els responsables de projectes i inversors podran obrir diàleg i establir relacions si així ho creuen interessant. Ja que després de la presentació hi haurà l'oportunitat de fer networking. Els inversors analitzaran l'atractiu i les possibilitats d'inversió de cada projecte.

 

L'acte del dia 31 comptarà amb la participació de Josep Cester, impulsor de PLACE TO PLUG, una startup que es dedica a posar en contacte usuaris de vehicles elèctrics i punts de recàrrega. Ceser explicarà als participants la seva trajectòria amb inversors i els rondes de finançament per les quals va passar d'ençà que va participar en la primera edició d'aquest Fòrum d'inversió CATSUD. L'objectiu d'aquest fòrum és facilitar l'acostament entre els emprenedors i les persones inversores en el procés de cerca d'inversió i així potenciar l'emprenedoria al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.