URGENT

CCOO anuncia una vaga general a la indústria química de Tarragona durant la primera quinzena de febrer

Els transportistes fan noves marxes lentes a Tarragona aquest dimecres

Les tres protestes són a Tarragona i el Baix Penedès, però no a l'Ebre
Una marxa lenta de camions a la zona de l'Ebre. | ACN

 

La demarcació de Tarragona es veurà afectada de nou aquest dimecres 5 de desembre per dues marxes lentes que faran els transportistes, emmarcades en les protestes que van iniciar el passat octubre pel desviament obligatori de camions cap a l'AP-7 en alguns trams de l'N-340 i l'N-240. Les tres marxes lentes es faran a partir de les quatre de la tarda a Tarragona i al Baix Penedès, però no a l'Ebre, ja que s'ha desconvocat a última hora. Coincidiran amb l'operació sortida del pont de la Puríssima. 

 

Marxa lenta a Tarragona

A Tarragona, la marxa lenta d'aquest dimecres començarà a les quatre del polígon Riu Clar per anar, via A-7 i N-340, cap a l'accés de l'autopista que hi ha a Altafulla. Allà agafaran l'AP-7 per fer la tornada cap a Tarragona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Marxa lenta al Baix Penedès

La segona marxa lenta que afectarà la demarcació es farà al Baix Penedès. En aquest cas, els camions sortiran de Bellvei a les quatre i aniran per l'N-340 en direcció al Vendrell, on faran mitja volta a la rotonda de Coma-ruga que dona accés a l'autopista. D'allà seguiran per l'N-340 cap a l'Arboç abans de tornar al punt de partida, a Bellvei.

 

Els transportistes ja van avançar el passat 31 d'octubre que els acords que van arribar amb Trànsit només servien per desconvocar les protestes d'aquell dia, però que es mantenien les marxes lentes pel pont de la Puríssima. Això és així perquè segueixen pendents diverses de les seves reivindicacions, com la de tenir en compte el sentit de la marxa per accedir a les bases o fer parades per posar benzina o fer qualsevol avituallament. A més, també demanen la bonificació total del trajecte per l'autopista als trams obligatoris o, almenys, del 75%