VOX demana retirar els símbols independentistes dels espais públics de Tarragona

La formació ha fet arribar formularis als ajuntaments per retirar la «simbologia partidista» dels espais públics de la província

VOX ha posat en marxa una campanya per tal que els ajuntaments de Tarragona retirin tota la «simbologia partidista» dels espais públics dels municipis, acomplint així la sentència del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya nº 579/2018. 
 
«Estem anant a tots els ajuntaments de la província de Tarragona perquè retirin les estelades i tota la simbologia partidista que hi hagi als espais públics de la localitat», assegura la presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro. «De moment, ja hem registrat algunes poblacions de la zona com són El Morell, Torredembarra, Creixell o Valls i continuarem anant a tots els pobles i ciutats perquè els ajuntaments s'acullin a la sentència», remarca la presidenta provincial de VOX Tarragona.
 
Isabel Lázaro ha destacat que VOX anirà «per totes per complir amb la legalitat» i amb l'objectiu que «la Catalunya espanyola no es torni a sentir abandonada pels partits polítics i les institucions públiques». Així doncs, ha manifestat el seu suport a «la Catalunya que se sent orgullosa de ser espanyola». 
 
Isabel Lázaro a la Casa de la Vila
Isabel Lázaro a la Casa de la Vila | VOX

 

Torredembarra, un altre municipi de Tarragona on s'ha demanat retirar les «estelades i la simbologia partidista»

Per la seva banda, el coordinador de VOX Torredembarra, Jordi Fernández, s'ha sumat a la campanya per requerir estelades i simbologia independentista dels espais públics de la província de Tarragona. 
 
Fernández garanteix que han presentat al registre d'entrada de l'ajuntament la sol·licitud i que demanen que es retirin «automàticament» aquests símbols. «Aquesta sentència es un triomf de la legalitat i el constitucionalisme a Torredembarra; el nostre equip de govern municipal ha provocat una ferida profunda a la població i nosaltres si servim a la ciutadania amb actes com l'entrega d'aquest formular», afegeix el portaveu de VOX a Torredembarra, comentant per últim que dóna les «gràcies a tots els habitants de la localitat per plantar cara al separatisme i no deixar-se acoquinar pels fanàtics». 
 
Isabel Lázaro i Jordi Fernández
Isabel Lázaro i el vicesecretari provincial de comunicació de VOX Tarragona Jordi Ferré | VOX

 


Comentaris