El Club Tennis Taula de l'Espluga de Francolí tanca una temporada de rècord amb 5 copes

Els de la Conca se situen al capdamunt de la Segona Divisió Provincial en competicions individuals i per equips
Les copes ja estan exposades a la seu del club, ja que diversos representants de l'entitat van recollir-les el passat 13 de juliol en el sopar de la Federació de Tarragona | Cedida

 

El tennis taula espluguí ha posat punt final a una nova temporada de rècord de la qual en destaca l'ascens a la Primera Divisió Provincial, però també un total de 5 copes que situen el CTT l'Espluga de Francolí entre els millors clubs de la Segona Divisió Provincial en competicions individuals i per equips.

 

D'entrada, el primer equip dels Carquinyolis s'ha fet seva la copa que reconeix l'ascens a la primera categoria provincial. En paral·lel, els bons resultats van situar tres jugadors espluguins entre els 10 millors de la lliga, però només David Pàmies dins del Top8. Tot i això, dues baixes van permetre a Sorin Anca i Joel Andreu disputar-se també les primeres posicions del Top8. En una competició entre els 8 esportistes, Sorin Anca va proclamar-se com el millor jugador de la categoria, seguit de Joel Andreu.

 

D'altra banda, entre el palmarès del club espluguí ja hi figura la segona posició a la Copa B aconseguida per l'equip format per David Pàmies, Joel Andreu i Zdroba Micrea. Aquesta és una competició piramidal que se celebra una vegada acabada la lliga regular.

 

Finalment, la cinquena copa de la temporada també ha anat a parar a les mans de David Pàmies, en aquest cas per la seva tercera posició a l'Open Absolut B celebrat a Vinaròs. Pàmies va pujar al podi dels millors jugadors de segona i tercera i, això, li va donar accés a disputar la primera fase de l'Absolut A davant dels millors de primera, preferent i nacional.

 

El CTT l'Espluga ampliarà el nombre d'equips

Amb aquest bon balanç, el club ja treballa en la confecció dels equips per a la pròxima temporada. Encara amb la porta oberta per rebre nous jugadors i jugadores, el CTT l'Espluga ampliarà, molt previsiblement, el nombre d'equips federats.