El Monestir de Poblet acull l'acte central de la celebració dels 25 anys de la Fundació Gresol

L’acte va tenir lloc ahir dimecres 10 d'abril, a partir de les 12.00 h del migdia. La celebració va comptar amb la benvinguda del pare abat del Monestir, Fra. Octavi Vilà
La Fundació Gresol grupa més de 150 empresaris que representen les empreses més importants del Camp de Tarragona | Cedida

 

La Fundació Gresol commemora el 25è aniversari d’ençà la seva creació l’any 1994. La celebració va tenir lloc al Palau Nou de l’Abat, dins el Monestir cistercenc de Poblet. L’objectiu era clar: fer un reconeixement als fundadors i, per fer-ho, hem comptat amb els membres actuals i els que ho van ser en el passat, així com alguns dels ponents dels nostres actes i guardonats.

 

L’acte va tenir lloc ahir dimecres 10 d'abril, a partir de les 12.00 h del migdia. La celebració va comptar amb la benvinguda del pare abat del Monestir, Fra. Octavi Vilà. Tot seguit, hi va haver la participació de dos ponents. En primer lloc va intervenir l’exalcalde de Reus, Josep Abelló, qui va parlar de la importància de la societat civil. Per la seva banda, Manel Blanco, soci responsable d’Empresa Familiar de KPMG a Catalunya, Balears i Andorra va parlar de la importància de l’empresa familiar.

 

Després de les ponències, va ser el torn del reconeixement formal que la Fundació Gresol va voler fer als fundadors. Així doncs, de la mà del President de l’entitat, l’empresari Emili Correig, es va entregar una medalla elaborada per la prestigiosa joieria RABAT Zaida i un diploma on se’ls reconeix la seva iniciativa.

 

Els fundadors, als quals se’ls ha fet l’homenatge, són els Srs. Luis de Grandes, Artemi Teixidó, Joan Sanromà, Pedro Vilalta, Ubald Mallebrein von Roll, Anton Pont, i els desapareguts Joan Gumà i Joaquim Oliva. En acabar l’entrega, un d’ells, el Sr. Anton Pont –president d’honor de la Fundació Gresol- va fer un breu discurs en nom de tots ells. Tot seguit, els convidats han pogut degustar un dinar per afavorir, un cop més, el networking entre els assistents. El còctel ha anat a càrrec del restaurant de l’Hostatgeria del Monestir de Poblet.

La celebració va comptar amb la benvinguda del pare abat del Monestir, Fra. Octavi Vilà | Cedida

 

El punt i final a la celebració va ser amb una nota cultural i musical de gran nivell com és a través d’un concert d’orgue a la basílica del Monestir. L’orgue de Poblet és de composició i harmonització barroques i disposa de més de 3.500 tubs. El mestre Josep Mateu ha sigut l’organista encarregat de tocar alguns dels grans temes de músics com J.S.Bach, Louis Claude Daquin o Pau Casals amb ‘El cant dels ocells’. 

 

La Fundació Gresol

La Fundació Gresol és un espai d’intercanvi d’idees, a més d’una excel·lent plataforma que reconeix l’esforç i l’excel·lència de destacades personalitats. Avui en dia, s’ha consolidat com un magnífic fòrum de trobada i debat dels temes d’actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa més de 150 empresaris que representen les empreses més importants del Camp de Tarragona.