MINUT A MINUT

🔴Manifestacions i talls de carretera a tota la demarcació

VÍDEO

📹Colpegen i tiren a terra una senyora amb una bandera espanyola a TGN

ÚLTIMA HORA

🚨Nova euroordre contra Puigdemont

Tradició, música i activitats per a tota la família en la Festa Major de Santa Coloma de Queralt

Del 14 al 20 d’agost desenes d’activitats ompliran el municipi de festa i celebració
Imatge del seguici popular de Santa Coloma de Queralt | Benjamí Heras

 

La Festa Major de Santa Coloma de Queralt ja és a tocar. Del 14 al 20 d’agost, aquest municipi de la Conca de Barberà virà immers en desenes d’activitats festives per a tots els gustos i edats.

 

Tot i això, avui divendres comencen els actes previs que suposaran un tastet dels dies que venen. En concret a les 9.30 hores té lloc la plantada de safrà i esmorzar popular, en el marc de les activitats de Som Terra de Safrà.

 

Una xerrada, un taller de sardanes i la mostra dels balls de la cercavila escalfaran els motors de la Festa Major des de dissabte fins al dimarts.

 

Dimecres dia 14 d’agost, ja si, es donarà el tret oficial a la celebració amb el pregó, que enguany anirà a càrrec de Joe Brew, un americà que viu a Santa Coloma de Queralt i que treballa en projectes d’epidemiologia i salut pública.

 

Dijous destaca la revetlla de Festa Major a les 21.00 hores a la plaça Major. Divendres a la nit es farà el concert de celebració dels 40 anys de 'La Segarra' a càrrec de les Sey Sisters.

 

Dissabte hi ha diverses activitats esportives al matí. Al migdia, a les 12.50 hores a la plaça de l’Església hi haurà la Tronada i el Vermut Popular, acompanyat d’un concert dels grallers SQC.

 

Dissabte, actuació castellera

El mateix dissabte a les 19.00 hores a la plaça de l’Església, tindrà lloc l’exhibició castellera amb l’actuació de la Colla Tirallongues de Manresa i la Colla Moixiganguers d’Igualada.

 

Imatge del seguici popular de Santa Coloma de Queralt | Benjamí Heras

 

A la nit, a les 22.30 hores, Lloll Bertran posarà el toc teatral amb ‘El secret de la Lloll’, al Teatre Municipal l’Estrella, per donar pas a les 00.00 a la nit jove, al passeig de la Muralla.

 

Diumenge destaca el seguici popular a l’ofici a les 13.13 hores, amb els gegants de Santa Coloma portats per la colla Arreplegagegants, els Tabalers infantils de Santa Coloma i els grallers de Santa Coloma.

 

A les 18.00 hores tindrà lloc el seguici festiu amb l’Esbart Dansaire Alt Gaià, Diables Keresus, Gegants de Santa Coloma portats per la colla Arreplegagegants, Grallers de Santa Coloma i la colla de falcons de Capellades.

 

El concert de The Penguins posarà el toc familiar a la jornada a les 19.30 hores al passeig de la Muralla i a la nit, correfoc i música fins a la matinada. Dilluns es farà el III Concurs de Paelles, el Correbars i la Nit de la Minerva.

 

Dimarts dia 20, últim dia de Festa Major hi haurà les divertides 12 Proves d’Hèracles a les 17.30 hores. A la nit, el Castell de focs i el ball de fi de festa posaran el punt final a la celebració d’enguany.

 

Consulteu aquí el programa d'actes de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2019

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris