Tradici贸, m煤sica i activitats per a tota la fam铆lia en la Festa Major de Santa Coloma de Queralt

Del 14 al 20 d鈥檃gost desenes d鈥檃ctivitats ompliran el municipi de festa i celebraci贸
Imatge del seguici popular de Santa Coloma de Queralt | Benjam铆 Heras

 

La Festa Major de Santa Coloma de Queralt ja 茅s a tocar. Del 14 al 20 d鈥檃gost, aquest municipi de la Conca de Barber脿 vir脿 immers en desenes d鈥檃ctivitats festives per a tots els gustos i edats.

Tot i aix貌, avui divendres comencen els actes previs que suposaran un tastet dels dies que venen. En concret a les 9.30 hores t茅 lloc la plantada de safr脿 i esmorzar popular, en el marc de les activitats de Som Terra de Safr脿.

Una xerrada, un taller de sardanes i la mostra dels balls de la cercavila escalfaran els motors de la Festa Major des de dissabte fins al dimarts.

Dimecres dia 14 d鈥檃gost, ja si, es donar脿 el tret oficial a la celebraci贸 amb el preg贸, que enguany anir脿 a c脿rrec de Joe Brew, un americ脿 que viu a Santa Coloma de Queralt i que treballa en projectes d鈥檈pidemiologia i salut p煤blica.

Dijous destaca la revetlla de Festa Major a les 21.00 hores a la pla莽a Major. Divendres a la nit es far脿 el concert de celebraci贸 dels 40 anys de 'La Segarra' a c脿rrec de les Sey Sisters.

Dissabte hi ha diverses activitats esportives al mat铆. Al migdia, a les 12.50 hores a la pla莽a de l鈥橢sgl茅sia hi haur脿 la Tronada i el Vermut Popular, acompanyat d鈥檜n concert dels grallers SQC.

Dissabte, actuaci贸 castellera

El mateix dissabte a les 19.00 hores a la pla莽a de l鈥橢sgl茅sia, tindr脿 lloc l鈥檈xhibici贸 castellera amb l鈥檃ctuaci贸 de la Colla Tirallongues de Manresa i la Colla Moixiganguers d鈥橧gualada.

Imatge del seguici popular de Santa Coloma de Queralt | Benjam铆 Heras

A la nit, a les 22.30 hores, Lloll Bertran posar脿 el toc teatral amb 鈥楨l secret de la Lloll鈥, al Teatre Municipal l鈥橢strella, per donar pas a les 00.00 a la nit jove, al passeig de la Muralla.

Diumenge destaca el seguici popular a l鈥檕fici a les 13.13 hores, amb els gegants de Santa Coloma portats per la colla Arreplegagegants, els Tabalers infantils de Santa Coloma i els grallers de Santa Coloma.

A les 18.00 hores tindr脿 lloc el seguici festiu amb l鈥橢sbart Dansaire Alt Gai脿, Diables Keresus, Gegants de Santa Coloma portats per la colla Arreplegagegants, Grallers de Santa Coloma i la colla de falcons de Capellades.

El concert de The Penguins posar脿 el toc familiar a la jornada a les 19.30 hores al passeig de la Muralla i a la nit, correfoc i m煤sica fins a la matinada. Dilluns es far脿 el III Concurs de Paelles, el Correbars i la Nit de la Minerva.

Dimarts dia 20, 煤ltim dia de Festa Major hi haur脿 les divertides 12 Proves d鈥橦猫racles a les 17.30 hores. A la nit, el Castell de focs i el ball de fi de festa posaran el punt final a la celebraci贸 d鈥檈nguany.

Consulteu aqu铆 el programa d'actes de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2019

"馃帀AGENDA: Programa d'actes de la Festa Major de Santa Coloma de Queralt" "Ja es coneix la programaci贸 i les novetats de la Festa Major de Montblanc 2019"