Montblanc programa una vuitantena d’actes per les festes de Nadal pensats per a tots els públics

Destaca la revetlla de Cap d’Any que tindrà lloc a la discoteca QdQ amb dos ambients diferenciats, food trucks i transport gratuït
Presentació de les activitats de Nadal a Montblanc. | Júlia Giribets

A partir del 4 de desembre, la vila de Montblanc es veurà ja immersa en l’ambient nadalenc, ja que començaran les activitats programades de cara a les festes de Nadal. En total, s’han projectat una vuitantena d’actes coordinats des de tres regidories diferents (Cultura i Festes, Esports i Comerç) amb l’objectiu d’arribar a un públic molt ampli.

«Volem que tothom tingui cabuda en els actes que hem programat, el valor d’aquest programa és la transversalitat amb què hem treballat les tres regidories», ha dit la regidora de Cultura i Festes, Judit Pere.

En aquest sentit, s’han preparat actes pels infants, com un taller de música per nadons o el casal de jocs i també activitats per a la gent gran com la cantada de nadales a la Residència Conca de Barberà.

En el vessant esportiu, hi haurà la 13a cursa Santa Silvestre, el campus de futbol sala o un 3x3 de bàsquet per a cremar els torrons.

Gràcies a la col·laboració de les diverses entitats del municipi es faran moltes de les activitats, com el concurs de pessebres familiars.

Com a data assenyalada, els Pastorets de Montblanc compleixen 80 anys, per tant, s’espera que la representació d’enguany sigui molt especial. Els Pastorets es podran veure el 25 i 29 de desembre i l’1 de gener a les 18.00 hores al Centre Cultural Sant Jordi.

Cap d’any al QdQ de Montblanc

Un dels actes més destacats de les festes és la revetlla de cap d’any que se celebrarà a la discoteca QdQ de Montblanc i que anirà destinada a joves però també a altres públics.

«La idea és oferir dos ambients, un amb DJ’s, que seria més per als joves i l’altre amb un grup de versions», ha dit Judit Pere. En aquesta revetlla també hi haurà servei de guarda-robes, food truck i «l’Ajuntament ha fet un esforç per a oferir servei de transport públic cada quart o mitja hora perquè ningú hagi d’agafar cotxes».

Un cartell amb superherois

La imatge del cartell per promocionar les activitats del programa nadalenc de Montblanc presenta els tres Reis d’Orient i el Tió vestits com a superherois.

S’ha volgut fer servir aquesta idea perquè «en una nit tan especial es necessiten superpoders per poder arribar a totes les cases de Montblanc», ha expressat la regidora, Judit Pere.

Els comerciants ho tenen tot a punt per a la campanya de Nadal

Per la seva banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) començarà la setmana vinent la campanya de vendes de Nadal. «Hem preparat diferents iniciatives per a incentivar el comerç de proximitat», ha explicat la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart.

«La campanya de Nadal és la més important pels nostres associats», ha dit, per això enguany es repeteix el fet d’obsequiar amb tiquets de zona blava als clients i es manté el sorteig de 1.000 euros en compres. Per tal de col·laborar en la creació de l’ambient nadalenc als carrers de Montblanc, la UBCM també ha programat una cantada de nadales el 21 de desembre a càrrec de la coral Flor de Lis i activitats infantils pel dia 23 de desembre.

"🎁AGENDA: Sarral es prepara per celebrar el Nadal i la nova edició de la Fira" "💰El Consell Comarcal de la Conca aprova el pressupost per a l'any vinent"