Activitats del Nadal Montblanquí

El Hip Hop dels Brodas Bros i l'espectacle visual Embrossa’t, protagonistes de les Festes de Nadal a la capital de la Conca
Embrossa't és un expectacle d'Addaura Teatre Visual | cedida

 

Enguany, Montblanc presenta una ampliació del programa d’activitats de la setmana de Cap d’Any a Reis. Els anys anteriors, durant aquesta setmana, Montblanc havia acollit un espectacle d’animació infantil i una tarda d’activitats d’aventura al pavelló. Enguany, en canvi, les regidories de Cultura i Joventut han volgut ampliar l’oferta per tal d’arribar a totes les edats. Així doncs, El Nadal 2018 arriba amb un nou programa que no vol deixar indiferent a ningú.

 

Programa d’activitats

El pròxim 2 de gener arriba a Montblanc la companyia internacional de dansa urbana Brodas Bros i presentaran ‘Hipstory’, un espectacle de Hip Hop que combina dansa i música com a principals protagonistes. Es tracta d’un espectacle lúdic i didàctic que recorre, mitjançant el ball hip hop, la història de la dansa i la música des de l’any 1960 fins a l’actualitat. A través d’explicacions coreogràfiques i gags humorístics, cinc ballarins i un músic expliquen conceptes com el ‘popping’, el locking i el b-boying, tres estils diferenciats dins el ball hip hop. A més, es tracta la música ‘funk’, ‘scratch’ i ‘beatbox’

 

L’endemà, 3 de gener, serà el torn de l’’Embrossa't’, un espectacle de teatre visual, a càrrec del grup ‘Addaura Teatre Visual’, basat en la poesia visual de Joan Brossa i en el qual es barregen dansa, projeccions, titelles, ombres i màgia. El projecte encaixa tots aquests elements sense que es perdi el significat de l’obra de Brossa. Les lletres de l’alfabet són un dels elements clau de l’espectacle, perquè es tracta d’elements propers als infants i de gran importància en l’obra del poeta. Les entrades anticipades es podran adquirir fins al 2 de gener a l’Oficina de Turisme. La Fundació Joan Brossa dona el seu suport a aquest treball, que va resultar finalista als Premis MAX 2018.

 

Divendres, dia 4 de desembre, s’ha programat la realització d’un taller de música per a nadons a càrrec d’Anna Sorlí, directora i professora de MardeMúsica. El taller treballa la pedagogia musical activa, creativa i natural i es dividirà en dues sessions: la primera, per a nadons no caminadors, se celebrarà a les 16.30 h i la segona, per a nadons caminadors, a les 18.15 h. Donat que les places són limitades, caldrà realitzar inscripció prèvia a joventut@montblanc.cat.

"Les conferències de la Marató a la Conca atrauen quasi 200 persones" "Sarral recapta més de 3.000 € per a la Marató de TV3"