El Museu Comarcal de la Conca de Barberà programa activitats en família per aquest Nadal a Montblanc

La primera activitat programada tindrà lloc aquest dissabte i consisteix en dissenyar l’arbre de Nadal que lluirà al vestíbul del Casal Josa
El Museu Comarcal de Montblanc. | Montblanc medieval

Aquest dissabte dia 7 de desembre, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà organitza una activitat familiar per a preparar les festes de NadalCombinant el joc i les manualitats, els més petits de la casa i els seus acompanyants recorreran lliurement les instal·lacions a la recerca d’aquelles peces del ‘Patrimoni Conca’ que millor poden representar l’esperit nadalenc.

Un cop localitzades, els participants en dibuixaran una versió lliure que ornamentarà l’arbre de Nadal situat a l’entrada del Casal Josa. Es tracta d’una activitat pedagògica, dinàmica i creativa, apta per a tots els públics.

L’activitat es podrà fer durant tot el dia

L’activitat es durà a terme al mateix museu, a Montblanc, durant tot el dia. En horari de matí es podrà fer de 10.00 a 14.00 hores i a la tarda de 16.00 a 19.00 hores.

Es tracta d’una activitat gratuïta per la qual no cal fer reserva prèvia. Els participants poden començar-la en qualsevol moment i acabar-la quan ho desitgin, tot i que la durada aproximada és d’una hora.

Les activitats de Nadal al museu continuaran el dia 21 de desembre amb ‘Per Nadal cada ovella al seu corral', una altra jornada familiar que començarà a les 12.30 hores, aquest cop amb places limitades i reserva prèvia, i el 28 de desembre amb la projecció d’ ‘Amarcord’ de Federico Fellini a les 19.30 hores en el marc del cicle Cineclub.

"🚧S'inicien les obres que han de millorar el subministrament elèctric de Prenafeta" "😞ALERTA: Denuncien maltractament de gossos en una protectora a Vilaverd"