Agrupament Catalanista de Montblanc engega la maquinària electoral amb trobades amb les entitats

A més, dimecres vinent, se celebrarà un acte públic per presentar les prioritats del programa amb la portaveu nacional d’ERC, Marta Vilalta
Trobada d'Agrupament Catalanista de Montblanc amb entitats del municipi. | Cedida

 

Al llarg d’aquesta setmana, la candidatura Agrupament Catalanista de Montblanc-AM, encapçalada per Josep Andreu, ha mantingut diverses trobades amb associacions i entitats que treballen a la vila. «Mitjançant aquestes reunions volem saber millor i de primera mà, les necessitats i problemàtiques dels àmbits d’actuació de les entitats», ha manifestat el cap de llista.

 

Després d’escoltar aquestes propostes, es vol, en la mesura de les possibilitats, incorporar-les a l’acció de govern per a la pròxima legislatura. «Som conscients de la destacada tasca que porten a terme les entitats per dinamitzar la societat montblanquina, tot mantenint el ric teixit associatiu que sempre ha caracteritzat la vila i que és vital per seguir sent una vila forta i diversa», assegura l’actual alcalde i candidat.

 

Les reunions han tingut lloc al local de campanya d’Agrupament Catalanista, situat en uns baixos de la plaça Major, i que està obert les tardes dels dies feiners a qualsevol veí o veïna de Montblanc que s'hi vulgui acostar.

 

Fins ara, diversos membres de la llista, s’han trobat amb representants de Càritas, la Parròquia de Santa Maria, Aprodisca, la Unió de Botiguers i Comerciants, l’Associació de Jubilats i Pensionistes i la de dones Adomont. «Les persones i el seu benestar des de múltiples vessants és una prioritat per a la propera legislatura», afirma Andreu.

 

Presentació de les prioritats del programa electoral

Agrupament Catalanista presentarà algunes de les principals prioritats del programa dimecres vinent, en un dels actes principals de la campanya. Se celebrarà a les 20.00 hores a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc i comptarà amb la presència de la secretària general d’ERC, Marta Vilalta.

 

També et pot interessar: