S’ajorna el IV Congrés de Pastorets de Catalunya de l’Espluga de Francolí previst per aquest cap de setmana

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els Pastorets de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament de l’Espluga han decidit ajornar l'esdeveniment per reduir el risc de contagis del coronavirus

El IV Congrés de Pastorets de Catalunya que s’havia de celebrar aquest divendres i dissabte a l’Espluga de Francolí s’ha ajornat, tal com han informat des de l’organització de l’esdeveniment. De moment, la trobada no se suspèn de forma definitiva, sinó que s’intentarà trobar una nova data per al congrés.

 

Els organitzadors de l’esdeveniment, que són la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els Pastorets de l’Espluga de Francolí i l’Ajuntament de l’Espluga, han pres la decisió de manera conjunta seguint les mesures que ja s’estan adoptant arreu del país davant la pandèmia de coronavirus.

 

L’organització ha tingut en compte el risc de contagi que podria existir en una trobada d’aquestes característiques on s’havien de reunir entitats culturals d’arreu de Catalunya. La decisió s’ha acordat aquest dimecres al vespre de forma preventiva en reunió conjunta de les entitats organitzadores.

 

Més d’un any preparant el congrés

Feia més d’un any que l’organització treballava en la preparació d’aquest esdeveniment. La darrera edició va celebrar-se fa 10 anys. S’hi esperaven uns 150 congressistes i més de 20 ponents per compartir una programació integrada per tallers, sessions de formació, concerts, àpats i visites turístiques. Des d’ara, l’organització treballa per fixar una nova data de celebració.