Imatge de les obres dels nous aparcaments de la Muralla de Santa Tecla de Montblanc, amb les màquines treballant.

Es crearan 16 places d’aparcament a la Muralla de Santa Tecla de Montblanc

Aquesta setmana han començat les obres en aquesta zona de la vila amb un pressupost que supera els 17.000 euros

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'ordenació d'alguns aparcaments de la Muralla de Santa Tecla de Montblanc, concretament els que estan situats en el tram que comprèn la Ferreteria Montblanc i la gasolinera, un lloc de pas i molt transitat per vehicles.

Aquestes obres consistiran en la creació de 16 places d'aparcament en bateria diagonal per a cotxes, una de les quals serà per a vehicle adaptat. El pressupost de realització d'aquests treballs és de 17.520 euros i inclou les demolicions i treballs previs, el ram de paleta, l'enllumenat i mobiliari urbà, la gestió de residus, i el pla de seguretat i salut.

Imatge de les obres dels nous aparcaments de la Muralla de Santa Tecla de Montblanc, amb les màquines treballant.
Les obres es fan en el tram de la gasolinera. | Cedida

Tal com es pot observar a la imatge, just davant de les obres dels aparcaments hi ha el solar on abans hi havia l'antic Hotel Ducal, que es va enderrocar fa uns dies. 

En aquest solar s’invertiran cinc milions d’euros per part del grup alimentari bonÀrea, on es construirà un supermercat. La construcció de pisos haurà de servir per ampliar l'oferta de lloguer del municipi, un dels principals objectius de l'equip de govern municipal, ja que actualment és molt baixa.

També hi ha la previsió de fer-hi una cafeteria, vint pisos i aparcament. L’Hotel Ducal era un edifici emblemàtic de la vila de Montblanc, com a porta d’entrada al municipi.

Diverses obres als carrers de Montblanc

Aquesta setmana, precisament s'han anunciat altres obres que suposaran una rentada de cara en diversos carrers de Montblanc amb un cost de més de 171.000 euros. 

Entre aquests treballs cal destacar el manteniment i reasfaltat de paviment als carrers Francesc de Castellví i Obando, Vimbodí, Vinyols i Mare Vedruna o el reasfaltat del carrer Muralla de Santa Tecla.


Comentaris