club-tennis-taula

L'equip de tennis taula Els Carquinyols de l'Espluga aconsegueix l’ascens a Primera

És el segon ascens consecutiu de l'equip des de la seva fundació

El primer equip del Club Tennis Taula de l’Espluga de Francolí ja és matemàticament equip de la Primera Divisió Provincial. Els Carquinyolis van certificar divendres el seu segon ascens consecutiu des de la creació del club l’any 2017 en guanyar el penúltim partit de lliga i consolidar la segona posició de la classificació.

L'equip espluguí ha encapçalat la classificació en tota la lliga

Amb un 6-0 davant del Reus Deportiu “C” i sense perdre cap joc, els de la Conca de Barberà van fer-se amb una plaça d’ascens directe a Primera. De fet, el partit de divendres va ser la confirmació de la sorpresa de la temporada, ja que el primer equip d’Els Carquinyolis s’ha mantingut al capdamunt de la classificació al llarg de tota la lliga en l’any de debut a la Segona Provincial, després de l’ascens de la temporada passada.

els carquinyolis
Moment de la competició | Redacció

 

D’aquesta manera, l’equip format per Sorin Anca, David Pàmies, Joel Andreu i Joan Carles Teixidó acomiadarà la competició aquest divendres en la segona posició i el tiquet a Primera. De fet, l’excel·lent debut dels jugadors de l’Espluga també es reflecteix en el top 10 de millors esportistes de la divisió amb els noms de David Pàmies, Sorin Anca i Joel Andreu entre els més destacats de la categoria.

Els Carquinyolis B, en play-off

L’altre equip de Segona, Els Carquinyolis B, hauran de disputar-se la permanència en la divisió als play-off de descens. Els de la Conca també van aconseguir l’ascens la temporada passada i tancaran la lliga regular a la tercera posició de la classificació per la cua, allunyats de les dues places de descens, però després de la derrota de divendres passat no podran evitar el play-off. Els equips de l’únic club de la Conca de Barberà dedicat al tennis taula podrien aconseguir una gesta extraordinària en només dos anys: tenir, com a mínim, un equip en cada una de les tres categories provincials. 

Potser també t'interessa:


Comentaris