ATENCIÓ

Mor una nena d'11 anys amb coronavirus a Tarragona

Barberà de la Conca celebra la festa de la Mare de Déu del Roser

La Festa Major de Barberà acaba amb un concert de Maria Jacobs
Barberà de la Conca celebra la Festa Major | Aj. Barberà de la Conca

El confinament no ha aturat al municipi de Barberà de la Conca. Els veïns i veïnes de la localitat han celebrat aquest dissabte la festa de la Mare de Déu del Roser i ho han fet d'una forma diferent a causa del confinament.

A mig matí, s'ha començat amb la processó pels carrers del municipi de la Conca. S'ha fet una processó on la figura de la Mare de Déu del Roser ha estat transportada a sobre d'un vehicle pels carrers de la població. 

D'aquesta manera, tots els habitants de Barberà de la Conca han pogut veure passar la verge pels seus carrers. A més, també s'ha retransmès la processó a través del Facebook de l'Ajuntament.

En finalitzar la processó, Mossèn Simó Gras ha fet la missa solemne per a tots els veïns i veïnes de Barberà, que l'han pogut seguir pels altaveus del municipi, així com per Youtube. Per acabar la Festa Major confinada, aquest dissabte ha acabat la programació amb un concert de Maria Jacobs en directe per les xarxes socials. 

"'Relats confinats': Els veïns de la Conca es converteixen en escriptors" "L'oposició dels veïns de Santa Coloma de Queralt a la desescalada per províncies"