La Mare de Déu del Roser de Barberà de la Conca ha sortit al carrer de la festa major

Barberà de la Conca celebra la festa de la Mare de Déu del Roser

La Festa Major de Barberà acaba amb un concert de Maria Jacobs

El confinament  no ha aturat al municipi de Barberà de la Conca. Els veïns i veïnes de la localitat han celebrat aquest dissabte la festa de la Mare de Déu del Roser i ho han fet d'una forma diferent a causa del confinament.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A mig matí, s'ha començat amb la processó  pels carrers del municipi de la Conca. S'ha fet una processó on la figura de la Mare de Déu del Roser ha estat transportada a sobre d'un vehicle  pels carrers de la població. 

D'aquesta manera, tots els habitants de Barberà de la Conca han pogut veure passar la verge pels seus carrers. A més, també s'ha retransmès la processó a través del Facebook de l'Ajuntament.

En finalitzar la processó, Mossèn Simó Gras ha fet la missa solemne per a tots els veïns i veïnes de Barberà, que l'han pogut seguir pels altaveus del municipi, així com per Youtube. Per acabar la Festa Major confinada, aquest dissabte ha acabat la programació amb un concert de Maria Jacobs en directe per les xarxes socials.