L'edifici de l'antic Hotel Ducal de Montblanc ja és història

Després de l'enderroc, començarà la construcció d'un supermercat, una cafeteria, vint pisos i aparcaments
L'espai ja va acollir amb anterioritat a l'enderroc un bufet lliure de bonÀrea   | J.V.

 

Amb una inversió prevista de cinc milions d'euros i un termini d'execució de dos anys, el grup alimentari bonÀrea de Guissona va començar el passat dijous, 24 de gener, l'enderroc de l'antic Hotel Ducal de Montblanc per tal d'ampliar les seves instal·lacions al municipi. Amb poc més d'una setmana, aquest emblemàtic espai de la Vila Ducal ja és gairebé tot a terra, canviant, per sempre, la fisonomia que tenien els montblanquins i forans quan entraven al municipi per l'avinguda Lluís Companys.

 

Un supermercat de 900 metres quadrats de superfície 

Segons confirma l'empresa alimentària a la ConcaDiari, està previst que, en aquest espai s'hi construeixi un supermercat bonÀrea d'uns 900 metres quadrats de superfície –que inclou l'espai per la venda i el magatzem–, una cafeteria, vint pisos i pàrquings. Una cinquantena d'aquests aparcaments es destinaran als usuaris de la botiga, segons ha informat la pròpia companyia.

Les màquines estan retirant la runa de l'enderroc de l'Hotel Ducal de Montblanc | J.V.

Una vintena de pisos de lloguer a l'antic espai de l'Hotel Ducal de Montblanc

El ple de l'Ajuntament de Montblanc va aprovar l'any 2017 el projecte presentat per l'empresa, que ara ha permès tirar a terra l'antic Hotel Ducal, on fins fa poc, aquest grup alimentari, hi tenia un restaurant i un petit supermercat.

La modificació del pla general, l'any 2017, es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern, la FIC i el PDECat i l'abstenció de la CUP. Els grups van destacar que la construcció de pisos haurà de servir per ampliar l'oferta de lloguer del municipi, un dels principals objectius de l'equip de govern municipal, ja que actualment és molt baixa.

La particular façana de l'Hotel Ducal de Montblanc ja és història | J.V.

 

També et pot interessar:

Adéu a l'històric edifici de l'antic Hotel Ducal de Montblanc

L'enderroc de l'Hotel Ducal de Montblanc, en imatges

Montblanc destinarà ajuts per aturar el despoblament a l'interior de la muralla

"Millora en el subministrament d'aigua a més de 500 persones de la Conca" "Ja es coneixen els guanyadors del Concurs d'Instagram de la Fira de Sarral"