Imatge d'un arbre de Nadal amb neu

La Unió de Botiguers de Montblanc inicia una campanya de dinamització del comerç amb 3.000 euros en premis

Se sortejaran 7.500 hores d'aparcament gratuït a la zona blava i un tortell de reis, entre altres obsequis

La Unió de Botiguers de Montblanc  (UBM) inicia una nova campanya de dinamització del comerç local  en què repartirà més de 3.000 euros en premis. La iniciativa porta el nom de 'Per Nadal, comprar a casa té regal' i compta amb la participació dels 75 botiguers associats.

La campanya es va iniciar al mes de desembre i durarà fins al dia de Reis. Durant tot aquest temps, els clients de les  botigues de Montblanc rebran, amb cada tiquet, diversos vals de compra que tenen un valor total de 3.000 euros, així com 750 detalls  pels clients que realitzin les compres durant aquests dies.

La presidenta de la Unió de Botiguers de Montblanc, Montse Guinovart, explica que l'objectiu de la campanya és que Montblanc sigui un gran centre comercial a l’aire lliure, on el client trobi tot el que busqui a les diferents botigues i que pugui passejar i  comprar en un ambient segur i agradable.

Un 'rasca i guanya' amb més premis

A banda dels vals de compra, la UBM també a preparat un 'rasca i guanya' que inclou, entre altres premis, 7.500 hores d'aparcament  gratuït a les àrees de zona blava del municipi, així com 750 entrades gratuïtes al Museu del Pessebre, un premi que s'ha pogut aconseguir gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament de Montblanc.

Com a novetat d'enguany, la Unió també ha instal·lat  música ambiental als accessos dels dos eixos comercials de Montblanc, per amenitzar als clients la jornada de compres. Les dues zones comercials restaran obertes en horari  comercial, fins al dia de Reis, el  6 de gener del 2021.

Per altra banda, tothom qui faci servir la targeta  de compra de la UBM, entrarà al sorteig d'un tortell de reis i un cava per acompanyar-lo.

L'objectiu principal de l'associació és fomentar el comerç local  i els productes de proximitat, després d'un any marcat per la  pandèmia  del coronavirus on els establiments no han pogut complir amb els plans de vendes estimats.