Imatge promocional de la Ruta del Cister

Nova campanya de la Ruta del Cister per captar el turisme familiar

Es vol transmetre el missatge que la Ruta del Cister és un territori ideal per compartir moments en família, sense aglomeracions i amb una oferta diversa

Els Consells Comarcals de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell han presentat una campanya promocional destinada a impulsar el turisme familiar a les tres comarques. Amb l'eslògan 'La Ruta del Cister amb vista d'infant', es vol transmetre el missatge que la Ruta del Cister és un territori ideal per compartir moments en  família, sense aglomeracions i amb una oferta diversa que permetrà descobrir els diferents recursos turístics que ofereixen el 65 municipis que la integren.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Així, l'objectiu principal de la campanya és potenciar el  turisme familiar  a partir de la visita als diferents espais que incorpora el material turístic que s'ha editat. S'ha creat el primer quadern de viatge infantil de la Ruta del Cister amb la intenció de disposar d'un material lúdic per despertar la curiositat infantil. Aquest quadern de viatge també s'ha editat tenint en compte la situació actual, per tal que les famílies que a dia d'avui no poden desplaçar-se, puguin planificar, conjuntament amb els fills, el viatge que faran en un futur pròxim. 

La campanya també incorporarà l'edició de diferents micro-vídeos per a xarxes socials, campanyes específiques a mitjans de comunicació; així com poder posar el material a disposició d'aquelles escoles que desitgin treballar-ho a les seves aules.