ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Canvi d'ubicació i entrada lliure en el concert de l’Orquestra TLP i Judit Neddermann a l'Espluga

L'esdeveniment serà el divendres 26 de juliol, a les 23.00 h, a la plaça de l’Església i amb entrada lliure
La nova ubicació del concert és a la plaça de l'Església del municipi | Ajuntament de l'Espluga de Francolí

 

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i l’Orquestra TLP han acordat canviar la ubicació, i també oferir entrada lliure, al concert conjunt entre la cantautora Judit Neddermann i l’Orquestra TLP on també participen el Cor TLP i joves migrants sense referents familiars.

 

Així doncs, el concert serà divendres dia 26 de juliol en el marc dels actes de la Festa Major de l’Espluga, tal com estava previst, però tindrà lloc a la plaça de l’Església a les 23.00 h i amb entrada lliure. Inicialment el concert s’havia programat a les 22.30 h al Teatre del Casal però des de l’Ajuntament de l’Espluga i l’Orquestra TLP s’ha decidit canviar la ubicació per tal donar la possibilitat a tota la ciutadania de gaudir d’un acte cultural i musical obert a tots els públics i amb entrada lliure.

 

A més, la nova ubicació i format del concert també havia estat valorat com una bona opció per part de l’Orquestra quan es va plantejar aquesta proposta. Des de l’organització es contactarà amb totes les persones que ja havien adquirit l’entrada a aquest esdeveniment per tal de gestionar la devolució que en cap cas suposarà un recàrrec per l’usuari. També s'ha habilitat un correu electrònic per plantejar qualsevol dubte relacionat amb la devolució de l’import de les entrades. 

 

«Cal apropar la música a tots els col·lectius de la comarca»

L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al Teu Instrument és una formació musical que va néixer al municipi de l’Espluga de Francolí l’any 2008. L’objectiu de l’entitat és agrupar en una orquestra antics alumnes de les diferents escoles de música de la comarca i apropar la música a tots els col·lectius possibles. L’Orquestra porta més de cinquanta actuacions a l’esquena, les quals han tingut lloc en diverses poblacions de la Conca de Barberà i també en comarques veïnes.

 

Potser també t'interessa:

L’Orquestra i el Cor TLP i els joves acollits a l’Espluga fan un assaig conjunt amb més de 80 persones