GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cap de setmana de caramelles i monòlegs a Conesa

La plaça Major del poble serà escenari de les caramelles i a la nit, sessió de monòlegs a la sala de ball a càrrec d'Enric Company
Imatge de les caramelles a Conesa d'edicions anteriors. | Aj. de Conesa

 

Com ja és tradició, les caramelles arriben a Conesa el Dissabte Sant. Els cantaires tornaran a ser els protagonistes durant la tarda d’aquest dissabte dia 20 d’abril amb la interpretació de cançons populars catalanes a la plaça Major. L’acte tindrà lloc a les 17.00 hores.

 

Les caramelles de Conesa s’acaben convertint en tota una festa a la plaça del poble, on es fa partícip als assistents, tot animant els veïns a cantar, ballar i gaudir d'una bona estona plena de tradició.

 

Els conesins podran passar una tarda festiva i tradicional i els visitants que hi vagin, a més, podran gaudir dels sorprenents racons que amaga aquest municipi de la Conca de Barberà, ple d'encants a cada carrer i plaça. Després de les caramelles, cap a les 18.30 hores, tindrà lloc l'activitat 'Un cafè amb l'alcalde i regidors', segons informen des de l'Ajuntament de Conesa. 

 

A la nit, sessió de monòlegs a la Sala de Ball

Com també és tradicional en aquest dia, la celebració acaba amb un espectacle. Així doncs, a la nit tindrà lloc una sessió de monòlegs. En aquest cas, serà a la Sala de Ball, que ben segur s’omplirà, com ja és habitual, per escoltar l’humor d’Enric Company. L’actuació està prevista per les 23.00 hores.

 

Aquesta activitat, que normalment es programa per la Setmana Santa de Conesa, també acostuma a aplegar força públic que vol passar una bona estona tot escoltant les històries dels monologuistes que fan humor sobre temes d'actualitat o sobre coses quotidianes del nostre dia a dia.

 

Tot i ser un poble molt petit, Conesa sempre aposta per mantenir vives les tradicions o per fer activitats culturals, veïnals o de dinamització del municipi, fent festes, trobades, curses o l'important Mercat Vell a l'estiu. 

 

També et pot interessar: