Més de 40 estudiants en la primera Carpa al pati de l'Oficina Jove de la Conca

És un projecte que consisteix en la creació d'un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d'educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà
L'institut Martí l'Humà es va convertir en l'escenari de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, amb la primera Carpa al pati. | CCCB

 

Desenes de joves de l’Institut Martí l'Humà de Montblanc han participat, aquest dimarts 6 de febrer, en el nou projecte de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Carpa al pati.

Els estudiants s’aturaven davant la carpa blava de l'Oficina i formaven una rotllana. A dins la carpa un dau de grans dimensions, una maleta plena de sorpreses, un altaveu amb música i tres tècniques de Joventut dinamitzant un joc de l'estil Trivial.

Els estudiants havien de respondre correctament una pregunta que tenia relació amb la pròpia Oficina Jove, i en el cas que l’encertessin rebien com obsequi pomes, bolígrafs divertits, gorres, motxilles o un aparell per fer massatges al cap. Un total de 40 joves d'educació secundària hi van prendre part, tot i que, durant l’estona que la carpa va estar al pati del centre, sempre hi va haver una multitud d’espectadors al seu voltant.

Què és la Carpa al pati?

Segons infroma l’ens supramunicipal, la Carpa al pati és un projecte que consisteix en la creació d'un espai participatiu, informatiu i sensibilitzador als centres d'educació secundària i Batxillerat de la Conca de Barberà. Aquest espai informal i itinerant se situa al pati del centre educatiu una vegada al mes i, en cada ocasió, tracta una temàtica de manera monogràfica. Els alumnes, durant la seva hora del pati es poden acostar a la Carpa i participar de les propostes que planteja l'Oficina Jove.

Aquest mes de febrer l'objectiu de la Carpa serà donar a conèixer l'Oficina Jove, un servei que té com a finalitat facilitar de la realització del projecte de vida de les persones joves atenent la diversitat de formes i models de vida, millorant la taxa d'emancipació juvenil.

La setmana que ve la Carpa es desplaçarà al Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc, el dia 20 a l'Institut Joan Amigó de l'Espluga de Francolí i el dia 27 a l'institut Joan Segura de Santa Coloma de Queralt.

"El CARTELL de Carnaval de Montblanc amb els regidors com a protagonistes" "Ja hi ha número dos a la candidatura de Junts per Montblanc"