Montblanc presenta el cartell de Carnaval amb els regidors com a protagonistes

La festa carnavalesca tindrà lloc entre el 10 i 13 de febrer
A la Conca de Barberà hi ha diversos carnavals per gaudir, com el de Montblanc. | Marc Pallissó

 

El Carnaval de Montblanc ja té cartell. Enguany, l’organització ha optat per fer protagonistes els regidors de l’Ajuntament de Montblanc. En ell hi surten l’alcalde, Josep Andreu, i els regidors del consistori Ariadna Ferrer, Francesc Benet, Oriol Pallissó, Jordi Albalat, Laura Aluja, Marc Vinya i Toni Gutiérrez, amb el projecte de la pisicna coberta de rerefons. 

El carnaval de Montblanc: entre el 2 i el 5 de març de 2019  

La festa carnavalesca de Montblanc, que tindrà lloc entre el 2 i 5 de març, estabilitza el seu procés de renovació després dels canvis que hi va haver els darrers anys. La tradicional Xeringa Montblanquina i el sopar de colles de Carnaval es mantindran com uns dels actes més singulars del Carnaval de la vila ducal. Per la seva banda, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc tornarà a organitzar el vermut musical a la plaça de Sant Miquel.

Augmenta la dotació econòmica dels premis de la rua de Carnaval de Montblanc

Com ja és habitual, la tarda del dissabte, dia 2 de març, tindrà lloc la gran rua de Carnaval i el concurs de carrosses i comparses. Quan acabi la desfilada, hi haurà el passi de lluïment dels participants. Durant la nit de Carnaval, que estarà amenitzada per diversos discjòqueis amb música per a totes les edats, es donaran els tres primers premis de la rua de Carnaval que haurà tingut lloc a la tarda, que enguany han augmentat la dotació econòmica. 

Enterrament del Carnestoltes a Montblanc

El dia de l'enterrament del Carnestoltes, el 5 de març, se seguirà celebrant amb el tradicional testament i també el repartiment de la resta de premis.

També et pot interessar:

GALERIA DE FOTOS |  Les imatges de la Rua de Carnaval 2018 de Montblanc

"Ja hi ha número dos a la candidatura de Junts per Montblanc" "Ja hi ha dates del festival Terrània de Montblanc"