S'ensorra part de la teulada del cinema Xulla de l'Espluga de Francolí

Els fets han succeït aquest matí de dimecres
S'ensorra la taulada del cinema Xulla | Pixabay

 

Ensurt, i dels grossos, el viscut aquest matí de dimecres al municipi de l'Espluga de Francolí. El servei d'emergències ha rebut l'alerta per l'ensorrament d'una part del número 11 de la carretera de Montblanc del municipi de la Conca de Barberà, on hi ha situat l'antic cinema Xulla.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Polseguera i molt soroll

El terrabastall provocat per la caiguda de la teulada ha despertat la curiositat aquest matí dels veïns i veïnes de la carretera de Montblanc de l'Espluga de Francolí

 

L'ensorrament d'aquesta part de l'antic cinema Xulla ha causat molta polseguera i, afortunadament, no ha afectat cap persona ni edifici del carrer, així mateix, tampoc s'ha hagut de desallotjar cap veí.

 

L'estat de l'edifici, de titularitat privada, ha estat avaluat per l'arquitecte municipal per poder notificar-ho als seus propietaris.