GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un centenar de persones participen en la Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà

Visites als racons de Montblanc, un concert i un dinar de germanor van marcar la jornada
Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà 2019. | Cedida

Montblanc va esdevenir aquest passat cap setmana el municipi amfitrió de la 24a Trobada de Casals de la Gent Gran de la conca de Barberà. Es tracta d’una trobada anual promocionada des del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Conca de Barberà i organitzada, en aquesta edició, per l'Associació de Jubilats i Pensionistes del municipi.

 

La jornada es va desenvolupar dissabte passat, dia 15 de juny. La trobada es va iniciar amb la benvinguda de Francesc Benet, president en funcions del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i d'Antoni Sosa, president de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Montblanc.

 

Un aperitiu amenitzat pels grallers dels Torraires de Montblanc donava pas a l'inici de les visites guiades, que es van dur a terme per diversos indrets del municipi, per finalitzar amb un concert d'orgue a l'església de Santa Maria.

  

La importància de la gent gran a la comarca

Després del dinar de germanor que va tenir lloc al pavelló del Casal, es van dur a terme els parlaments per part de Josep Andreu, alcalde de Montblanc i de Francesc Benet, que van destacar la importància de la gent gran al municipi i a la comarca.

 

Dinar de germanor de la Trobada de la Gent Gran de la Conca de Barberà 2019. | Cedida

 

Per la seva part, Antoni Sosa, va agrair la participació de les persones vingudes dels diferents pobles com són Blancafort, l'Espluga de Francolí, Montblanc, Pira, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Solivella i Vimbodí i Poblet.

  

La part final de la trobada va comptar amb el sorteig de diversos productes i amb un ball, que va animar la sobretaula fins ben entrades les 19.00 hores.

  

La trobada ha comptat amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Montblanc, així com amb la col·laboració de CaixaBank, Carles Andreu, Rafael Cuevas, la Denominació d'Origen Conca de Barberà, Rifacli i Pastifred.