INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El cicle #Safrània365 es clourà amb vins, música i solidaritat amb la Riuada Solidària a Montblanc

Serà el 7 de desembre a la sala de les Corts Catalanes de Sant Francesc de Montblanc i comptarà amb el músic David Carabén i l’enòleg Sergi Montalà
El claustre de Sant Francesc de Montblanc acollirà l'esdeveniment.   | Cedida

El dissabte 7 de desembre a les 19.00 hores es tancarà l’edició d’enguany de  #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de l'enogastronomia i els productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc. Es farà amb un tast de vins que porta com a títol ‘Set tota la vida’.

 

L’acte tindrà lloc a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc i tornarà a estar coordinat per l'associació La Conca 5.1. L'eix central serà el vincle entre música i vi, ben visible en el títol de l'activitat i que comptarà amb la presència del sumiller Sergi Montalà i del músic David Carabén.

 

A través de la seva perspectiva professional es podrà viure una experiència sensorial completa. Presentaran vins de sis cellers de les Denominacions d’Origen Conca de Barberà (Josep Foraster), Costers del Segre (Mas Blanch i Jové), Emprodà (Vinyes dels Asptres), Montsant (Estones), Penedès (Oriol Rossell) i Terra Alta (Bielsa Ruano i Estones).

 

A més, la recaptació del tast serà de caràcter solidari, ja que es destinarà a la Riuada Solidària a Montblanc, amb la voluntat d’ajudar als damnificats pels aiguats del passat 22 d’octubre.

 

El preu per persona és de 10€ i les places són limitades a l'aforament de la sala. Qui vulgui prendre part en el tast ha de contactar amb laconca51@gmail.com.

 

La d'enguany serà la quarta edició d'aquest tast. Les dues primeres van ser dins la fira Safrània, i l’altra va ser l'any passat posant punt final al calendari anual de #Safrània365, amb el ‘Beure i Viure’ coordinat per l’il·lustrador Oriol Malet.

 

Activitat familiar dissabte al matí

Pel que fa a aquesta edició del tast, el mateix dissabte al matí es realitzarà una nova sessió d' ‘A la vinya, en família’ una gimcana a les vinyes i el celler de Mas Foraster. Els participants hauran de respondre preguntes sobre el raïm, la climatologia o el tipus de sòl, ocultes en ampolles de vi amagades al llarg del recorregut.

 

També gaudiran d'un esmorzar de temporada amb productes de proximitat. Aquesta activitat es va estrenar amb força èxit el passat juliol i ara es repetirà donant valor al paisatge de tardor.

Més notícies de la categoria Conca de Barberà