La Colla Embragània escalfa motors pel Carnaval avisant de la 'demolició' d'alguns edificis de Montblanc

Diversos edificis i cases han rebut aquest diumenge un 'avís de demolició', fent referència a l'enderroc de Cal Contijoch
El regidor Marc Vinya ha rebut un dels avisos a casa seva. | facebook

 

Algunes cases i edificis de la vila de Montblanc han despertat aquest diumenge al matí amb un avís de demolició i un precinte a les seves portes o façanes. L'empresa responsable que signa el projecte és 'demolicions Embragània', amb un logotip de l'edifici de Cal Contijoch, l'enderroc del qual ha estat objecte de polèmica els darrers mesos.

Tot i això, la demolició l'ordena hipotèticament l'Ajuntament de Montblanc. Es tracta ni més ni menys que d'una original forma de la Colla Embragània d'escalfar motors pel carnaval montblanquí.

En l'avís de demolició, un text previ diu: 'En virtut dels acords presos per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Montblanc, aquest immoble resta afectat pels citats acords i es procedirà al seu enderroc en els pròxims dies. Preguem que s'abstinguin d'ocupar la zona i que segueixin les instruccions del personal de l'obra'. 

La porta de l'Ajuntament o la mateixa casa del regidor i alcaldable de Junts per Montblanc, Marc Vinya, han estat alguns dels llocs on s'ha deixat aquest avís. En el cas de Vinya, s'ha pres aquest fet amb molt bon humor, compartint-ho i fent broma per les xarxes socials. Molts montblanquins li han deixat comentaris tot oferint les seves cases per quan es produeixi la 'demolició' de la casa de Vinya.

Ajuntament de Montblanc amb el precinte i l'avís de demolició d'Embragània. | facebook

Fins i tot, la mateixa Colla Embragània ha posat un avís a través de les xarxes socials, recomanant al regidor que desallotgi «urgentment» el seu habitatge i que si no té on anar, «a l'Ajuntament de Montblanc disposa d'un llit individual al despatx presidencial, amb precioses vistes a la plaça Major de la Vila».

Aquesta acció prèvia al Carnaval deixa entreveure que la polèmica de l'enderroc de Cal Contijoch serà, probablement, un dels temes que centrin la comparsa d'Embragània d'aquest any.

La Colla Embragània no deixa indiferent a ningú

El pas de la Colla Embragània pel Carnaval de Montblanc no deixa indiferent a ningú. L'actualitat acostuma a ser protagonista en les seves desfilades de Carnaval. L'any passat, els carrers de Montblanc van ser escenari de la seva paròdia de la legió i de l'aplicació de l'article 155, una desfilada que va tenir molt ressò mediàtic i que no tothom va entendre que es feia en clau d'humor.

També et pot interessar:

"La decisió de la CUP de Montblanc respecte a les eleccions municipals" "Aquests són els actes del Carnaval de Santa Coloma de Queralt"