Montblanc acollirà un concert solidari a favor dels afectats pels aiguats de l’octubre

L’orquestra Corelli de Vila-seca interpretarà diverses peces, amb el montblanquí Sasha Amorós com a solista

Aquest diumenge 8 de març a les 18.00 hores a l'antiga església de Sant Francesc de Montblanc, tindrà lloc el Concert Solidari per recaptar fons pels afectats dels aiguats del passat 22 d'octubre.

 

Els 6 ajuntaments que van patir el desbordament del riu Francolí- Vilanova de Prades, Vallclara, Vimbodí i Poblet, l'Espluga de Francolí, Montblanc i Vilaverd- han organitzat aquest concert on, mitjançant la taquilla inversa, esperen recollir fons per poder ajudar en situacions on les ajudes prestades fins ara, han estat insuficients.

 

El concert el realitzarà l'Orquestra Simfònica Corelli, del conservatori de Vila-seca, on el jove montblanquí Sasha Amorós interpretarà diverses peces com a solista.

 

Es demana molta assistència pel caràcter solidari del concert

Des del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i des dels sis ajuntaments organitzadors es demana una presència important de ciutadans per tal de gaudir d'un concert simfònic de qualitat, a més, de col·laborar en una causa necessària.

 

Gràcies a iniciatives com la Riuada Solidària, els donatius realitzats per part de particulars i les accions organitzades pels ajuntaments, s'ha aconseguit recaptar fons econòmics per minimitzar les múltiples despeses ocasionades pels aiguats. 

Més notícies de la categoria Conca de Barberà