GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

PORTADES

Les portades dels diaris de paper de Tarragona d'avui

L'Espluga de Francolí convoca el concurs de disseny del cartell de la Festa Major

Les il·lustracions es poden fer en qualsevol estil o tècnica. Els dissenys s'han de presentar abans del dia 3 de juny a l'Ajuntament
Pregó i cercavila popular de la Festa Major de l'Espluga de Francolí 2018. | Redacció

 

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí convoca, per quarta vegada, el concurs per obtenir el cartell oficial de la Festa Major 2019. Els inicis d’aquest concurs van sorgir d’una reunió en la qual es convidava tots els joves espluguins a expressar la seva opinió sobre el format de la Festa Major, així com la possibilitat de ser els dissenyadors de la següent edició de la festa i es va decidir que seria una bona idea convocar un concurs per triar el cartell.

 

Un any més, l’Ajuntament convoca el certamen per tal de triar una proposta guanyadora. Hi ha temps fins al 3 de juny a les 12.00 hores. Els participants hauran de presentar el seu disseny dins un sobre, sense signar i sota un pseudònim a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, abans de la data esmentada. També s’ha de lliurar un sobre tancat amb el pseudònim visible, però amb les dades de contacte reals a l’interior (nom, cognoms, DNI, telèfon, adreça i correu electrònic).

 

Poden participar en aquest concurs totes aquelles persones residents a la Conca de Barberà. Només es pot presentar un disseny per participant. Tal com es descriu a les bases de concurs, els cartells hauran de ser originals i inèdits i la temàtica serà del poble i de la seva Festa Major.

 

Bases del concurs de disseny

L’estil i la tècnica de les il·lustracions és lliure, però ha de ser compatible per ser imprès a quatre colors. És per això que no s’admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni relleus o volums enganxats. El format ha de ser DIN A3, en disposició vertical. En el disseny haurà d’aparèixer el text ‘Festa Major Espluga de Francolí/ del 24 al 29 de juliol de 2019' i l’escut del poble.

 

El veredicte del concurs es donarà a conèixer a través de les xarxes socials oficials de l’Ajuntament i les obres presentades restaran exposades a la Biblioteca Pública Mossèn Ramon Muntanyola fins al dia 30 de juny.

 

El cartell guanyador rebrà un premi de 300 euros. També es podran concedir mencions especials sense dotació econòmica, si el jurat ho considera oportú. El guanyador o guanyadora rebrà el premi el divendres de Festa Major, durant el concert vermut.