Sarral ofereix un curs de premonitors per a joves de 15 a 17 anys

El curs tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juny de les 15.00 h a les 19.00 h
Es tracta d'un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats en formar-se en el camp del lleure | ACN

 

L'Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l'Oficina Jove Conca de Barberà organitza, per quart any consecutiu, un curs d'iniciació en el lleure, més conegut com a curs de premonitors. Es tracta d'un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats en formar-se en el camp del lleure.

  

El curs, impartit per l'Escola de l'Esplai de la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, ajuda a tenir una visió clara del món del lleure i capacita als alumnes per realitzar tasques de premonitor i d'ajudant als monitors en casals, colònies, campaments, etc.

  

El curs tindrà lloc els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, quan els alumnes ja han finalitzat les classes. Tindrà una durada de 20 hores repartides en 5 sessions de 4 hores que es duran a terme a les tardes de 15.00 h a 19.00 h.

  

Per tal d'obtenir el Certificat acreditatiu de l'Escola de l'Esplai és obligatori el 100% d'assistència a les sessions del curs. Es valorarà l'aprofitament del curs a través de les actituds, les aptituds adquirides i l'assistència a les sessions.

  

El preu del curs és de 48 euros i la formació va adreçada a joves a partir de 16 anys, per tant, serà necessari que els alumnes menors d'edat aportin una autorització del pare, mare o tutor/a legal. Les inscripcions es fan a través d'un formulari en línia. El període d'inscripcions finalitza el 15 de juny.

  

Per a més informació, els usuaris es poden posar en contacte amb l'Oficina Jove Conca de Barberà (C/ Sant Josep, 18 de Montblanc – Tel. 977 861 232) o enviar un correu electrònic. Totes les inscripcions s'han de realitzar, telemàticament, a través del web de la Fundació Siurana

"El joc de rol ‘La Pastanaga assassina’ arriba a Vilaverd" "A la venda les entrades anticipades de Brickània, el festival de Lego de Montblanc"