ALERTA

Nit d'un cotxe i contenidors cremats al barri de Campclar

NOVETATS

L'Ajuntament de Torredembarra acusa Magriny脿 de falsificar uns 100 documents

L'empresa Europastry de Sarral ofereix 50 llocs de feina

Es busquen diversos perfils per a treballar a l鈥檈mpresa, sobretot, operaris d鈥檈nvasat
Europastry a Sarral. | Europastry

Europastry, que es dedica al sector de masses congelades a Sarral, est脿 buscant 50 nous treballadors per a poder incorporar a l鈥檈mpresa, segons han informat des de la companyia. S鈥檈stan buscant diversos perfils, per貌 sobretot, operaris d鈥檈nvasat, una feina per la qual hi ha 20 places.

 

Tamb茅 s鈥檕fereix feina a 14 maquinistes de producci贸, a 5 operaris de producci贸 a 8 maquinistes d鈥檈nvasat i a 3 electromec脿nics. Totes aquelles persones interessades a optar a aquests llocs de feina poden contactar amb l鈥檈mpresa mitjan莽ant el correu electr貌nic recruitment.spain@europastry.com.

 

Inversi贸 milion脿ria per ampliar les instal路lacions

A principis d鈥檃quest 2019, l鈥檈mpresa va anunciar que s鈥檋avia fet una inversi贸 de 30 milions d鈥檈uros per ampliar les instal路lacions amb una nova l铆nia de pastisseria prefermentada premium, dotada amb la tecnologia m茅s puntera per elaborar brioixeria d'alta gamma.

 

La planta de Sarral va ser inaugurada el 1992 amb tres l铆nies de producci贸 de brioixeria. Durant els 煤ltims sis anys, Europastry ha realitzat inversions per valor de m茅s de 44 milions d'euros en ampliacions i millora de les instal路lacions d'aquesta planta.

 

En l'actualitat, la planta compta amb m茅s de 400 treballadors, nou l铆nies de producci贸 i una capacitat productiva de 55.000 tones anuals, a les que actualment se sumen les 18.000 tones de la nova l铆nia de pastisseria prefermentada premium.