GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Carquinyolis B aconsegueixen la permanència a la Segona Provincial de tennis taula

El CTT l'Espluga tindrà equips a Primera, Segona i Tercera Provincial
Els Carquinyolis B aconsegueixen capgirar el play-off després de guanyar per 5 a 1 | Cedida

 

El segon equip del Club de Tennis Taula de l'Espluga de Francolí continuarà la temporada vinent a la Segona Divisió Provincial després de remuntar el play-off de descens. Els jugadors de la Conca certifiquen una bona temporada de debut a Segona, a la qual se suma l'ascens aconseguit del primer equip a la Primera Provincial.

 

Els Carquinyolis B van acabar la lliga regular a la tercera posició per la cua, fet que els conduïa a disputar la promoció de descens davant del Lira Manfred "C". L'anada es va decantar per la mínima en favor dels locals. El Lira va guanyar el partit per 4 a 3, per bé que els dos equips van guanyar 15 jocs. Tot i això, els espluguins es van imposar clarament en la tornada d'aquest passat divendres al Casalet de l'Espluga.

 

Els Carquinyolis B aconseguien capgirar el play-off després de guanyar per 5 a 1 i, en aquest cas, concedir només 5 jocs al rival. Amb aquesta victòria, l'equip format per Melchor Amill, Julià Pàmies, Zdroba Micrea, Andrés Sanahuja i Josep Maria Guasch jugarà la temporada vinent a la Segona Provincial per segon any consecutiu, després del doble ascens de la passada temporada.

 

El CTT Espluga, fundat l'any 2017, assoleix un nou èxit situant un equip a la Primera Divisió, un a Segona i, com a mínim, un altre a Tercera. En aquest sentit, s'ha aconseguit una gesta extraordinària en només dos anys: tenir, com a mínim, un equip en cada una de les tres categories provincials. Així, l'equip C, que vol ser un pont entre l'escola i també un espai per als jugadors més veterans, també ha acabat la temporada a l'última posició empatat a punts amb el CTT Ganxets D. 

 

Potser també t'interessa: