Conrear, l'espectacle de Santa Coloma de Queralt que posa en relleu l'entorn rural

Es tracta d'una coproducció del Danseu Festival
Imatge de la preestrena de l'espectacle | startap.cat / Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

Santa Coloma de Queralt ha presentat Conrear, un espectacle comunitari liderat per la companyia d’Albió Crea Moviment, una coproducció del Danseu Festival i l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, amb la col·laboració d’ApdC – Carretera i dansa.

L’objectiu del projecte ha estat desenvolupar una proposta participativa i comunitària interpretada per infants i joves de la comarca, que vinculi el cos, la dansa i el moviment amb altres aspectes de la vida quotidiana. L’espectacle és el resultat d’un taller realitzat a Santa Coloma durant l’última setmana d’agost, on participants i organització han treballat en la creació i l’evolució de l’obra. Es busca que els participants surtin dels rols establerts, trobin noves maneres d’expressió i creïn conjuntament la narrativa i les coreografies a través de la identitat, l’entorn, els orígens i la terra.

El paisatge de secà ofereix una escenografia natural autèntica, pedres i rodes de tractor són els elements que ajuden a representar les tasques vinculades a la vida rural, mentre la música i la poesia acompanyen l’espectador amb una nova mirada que li permet apreciar l’art en plena natura.

"La situació límit que viuen els veïns de Lilla a causa de les obres del túnel" "Torna a passar: Detecten un brot de coronavirus en una residència tarragonina"