Els regidors electes de Som Espluga comencen a estructurar el nou pla de govern

Aquests dies estan fent el traspàs de carteres amb els regidors de l’equip de govern actual
Una de les reunions de treball de Som Espluga. | Cedida

 

Som Espluga va ser la formació guanyadora de les darreres eleccions municipals del 26 de maig a l’Espluga de Francolí. Amb 1.287 vots (el 62% dels vots) van obtenir una clara victòria que els assegura una majoria absoluta al consistori.

Aquest dissabte, 15 de juny, es podrà materialitzar aquesta victòria, ja que tindrà lloc el Ple de Constitució del nou Ajuntament on, Josep Maria Vidal serà nomenat alcalde. Es pot dir que es produirà un canvi ‘històric’ en el municipi, després de 16 anys amb David Rovira al capdavant de l’Ajuntament.

Durant aquests dies previs, els futurs regidors i regidores de Som Espluga estan estructurant i treballant el pla de govern i fent el traspàs de carteres amb els regidors actuals del consistori.

Segons han explicat des de la formació guanyadora de les eleccions, ja s’estan duent a terme trobades amb cada un dels actuals regidors del consistori per tal de fer un bon traspàs d’informació amb l’objectiu que «el canvi d’Ajuntament sigui el més àgil i eficaç possible i hi hagi una coordinació real per tal de fer front a tots els assumptes que estan en procés de tràmit i que haurà de seguir gestionant el nou equip de govern», han expressat des de Som Espluga.

Es treballarà en 7 grans àmbits

Per altra banda, Som Espluga treballa en una estructura de regidories que quedaran englobades en 7 àmbits de treball diferents, com són: Ciutadania, Patrimoni, Territori, Promoció Econòmica, Hàbits Saludables, Innovació i Comunicació i Participació.

En el primer Ple Municipal del nou mandat s’aprovaran els aspectes organitzatius del nou govern municipal i l’equip de govern donarà a conèixer en els propers dies el repartiment de carteres per tal que els regidors i regidores es puguin posar a treballar des del primer dia.

"🔴ATENCIÓ: Detinguts quan acabaven de robar un cotxe a la Conca de Barberà" "El Monestir de Poblet amplia la seva oferta cultural amb aquestes dues novetats"