GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Milionària inversió a Sarral: Europastry injecta 25 milions d'euros amb una nova línia de producció

Amb aquesta novetat, la planta augmentarà la seva capacitat productiva i necessitarà 70 nous treballadors
La planta d'Europastry, a Sarral. | Cedida

La companyia de masses congelades de pastisseria Europoastry ha inaugurat a la planta que té a Sarral una nova línia de producció.

 

Aquesta nova instal·lació ha comptat amb una inversió de 25 milions d’euros i està destinada a la producció dels anomenats ‘Dots’, unes berlines que són un dels productes estrella de l’empresa.

 

La nova línia permet elaborar quatre varietats d’aquest producte simultàniament amb cobertures, ‘toppings’ i farciments diferents.

 

També s’ha innovat en el procés d'embalatge, oferint el producte envasat en estoigs o envasos a granel, entre altres fórmules, de manera automàtica.

 

Martí Rull, gerent de la planta de Sarral, assegura que «aquesta nova línia ens posiciona com a líders en la producció de Dots. Actualment, entre les plantes de Sarral, Rubí i Oldenzaal (Holanda) elaborem més de tres milions de Dots al dia».

 

Més producció i més treballadors

La capacitat productiva de la nova línia de Sarral és de 7.000 tones, la qual cosa equival a una producció de 15.000 Dots per hora. Amb aquesta milionària inversió, la planta sarralenca assolirà una capacitat productiva total de 80.000 tones i es fomentarà la creació de llocs de treball, ja que es necessitaran 70 nous treballadors.