Un ferit en un incendi en un habitatge a Montblanc

L'incident ha succeït als voltants de tres quarts de vuit del vespre
Un ferit en incendiar-se un habitatge a Montblanc. Imatge d'arxiu. | Bombers

 

Ensurt el que s'han emportat els veïns i veïnes de Montblanc aquesta tarda. Un habitatge ha començat a cremar al carrer Major del municipi i, de resultes de les flames, una persona ha estat evacuada al Pius Hospital de Valls. Els Bombers de la Generalitat, d'altra banda, ja han donat per controlat l'incendi. 

 

Crema una habitació d'un pis de Montblanc

Als voltants de tres quarts de vuit de la tarda, el servei d'emergències ha rebut l'avís per un incendi en un habitatge de Montblanc. L'incident ha succeït en un immoble del carrer Major de la localitat de la Conca de Barberà.

 

Les flames han afectat una habitació d'uns 8 metres quadrats de la planta baixa, mentre la resta i la primera planta, ha quedat afectada pel fum que hi havia al seu interior. Els Bombers de la Generalitat, per apagar les flames, han treballat amb tres dotacions, mentre que també s'han traslladat fins al lloc dels fets el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). En aquest sentit, una persona ha estat evacuada fins al Pius Hospital de Valls per inhalació de fum. 

 

Els Bombers de la Generalitat ha donat per controlat l'incendi en l'habitatge de Montblanc als voltants de tres quarts de nou del vespre.