La fibra òptica encara no ha arribat a totes les cases de Sarral un any després de ser instal·lada.

Sarral escalfa motors abans de la Festa Major 2020

El municipi de la Conca de Barberà es prepara per la Festa Major amb una caminada nocturna i un vermut musical

Tot i que el volum d'actes principals de la Festa Major de Sarral arribarà a partir del diumenge 26 de juliol, aquest municipi escalfa motors amb activitats prèvies a les tradicionals.

La tercera caminada nocturna d’orientació, juntament amb el sopar al Refugi de l’Ermita dels Sants Metges son els actes previstos per aquest dissabte 18 de juliol. L’endemà diumenge, tindrà lloc el vermut musical al Passeig del 8è Centenari de la mà de Saüc.

I per afegir una mica d’esport a la festivitat, des del 20 de juliol fins al 25, incloent-hi el 28 i 29, es realitzarà el torneig de futbol sala a la pista dels pisos.

Programa d'activitats prèvies a la Festa Major de Sarral:

Dissabte 18 de juliol

19.30 hores. 3aCaminada nocturna d’orientació i sopar al Refugi del l’Ermita dels Sants Metges. Nivell iniciació amb un recorregut senzill d'entre 2 i 4 quilòmetres. Sortides cada minut i en grups reduïts d’un màxim de 10 persones.

22.30 hores. Sopar de germanor al Refugi de l’Ermita dels Sants Metges. L'acte estàorganitzat pel patronat de l’Ermita dels Sants Metges amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral. Els beneficis del sopar es destinaran a obres de millora de l’Ermita.

Diumenge 19 de juliol

Vermut musical al Passeig del 8è Centenari. Organització: Saüc.

Del 20 al 25 i el 28 i 29 de juliol

Torneig de futbol sala a la pista dels pisos.

Cartell Festa Major Sarral 2020
El volum d'actes de la Festa Major de Sarral arribarà a partir del diumenge 26 de juliol | Cedida


Comentaris