Una vintena d’activitats durant el Nadal a Vimbodí i Poblet

Amb el Nadal arriba la 8a edició del concurs escolar de nadales
Tornen les celebracions més tradicionals d’aquestes dates com el tió popular, l’arribada del patge reial i dels Reis d’Orient | Carme Puig

 

Vimbodí i Poblet ja està a punt per a les festes de Nadal. Tornen les celebracions més tradicionals d’aquestes dates com el tió popular, l’arribada del patge reial i dels Reis d’Orient i les diverses celebracions litúrgiques de l’època, que tindran lloc tant a l’església de Vimbodí com al monestir de Poblet.

A més, el programa d’aquest any inclou novetats com la prova esportiva Silvestre ViP, que se celebrarà el 29 de desembre amb sortida i arribada al monestir de Poblet; el parc infantil de Nadal renovat, i una oferta múltiple de cinema per a tothom, petits i grans. A més, no podem oblidar el tradicional sopar de Cap d’Any, amb música en directe i disco mòbil, que se celebrarà al pavelló municipal.

Parc infantil de Nadal

El nou projecte de parc infantil nadalenc es celebrarà durant els dies 27 i 28 de desembre, amb activitats que ocuparan el matí i la tarda i en les quals s’inclouen diversos tallers i el lliurament, l’últim dia, dels guardons del concurs escolar de Postals de Nadal. D’aquest concurs surten les postals amb què l’Ajuntament felicitarà les festes a la ciutadania, entitats i institucions.

Postal de Nadal de Blanca Roig, guanyadora de la categoria infantil | cedida

 

Prova Sant Silvestre ViP

La prova esportiva, de caràcter lúdic, no competitiu, es celebrarà el 29 de desembre al matí. El trajecte que s’haurà de recórrer és de 13,5 km i es centra en els senders del Paratge Natural de Vimbodí i Poblet. Per realitzar les incripcions cal entrar al portal web dels organitzadors: www.e4dreams.com.

  

Les postals guanyadores del concurs

Els guanyadors d’aquesta 8a edició del concurs escolar de nadales han sigut Blanca Roig (modalitat inicial infantil, de 3 a 7 anys) i Nàdia Vieco (modalitat mitjà-superior, de 8 a 12 anys). Com és habitual, les postals guanyadores serviran per felicitar les festes a la ciutadania, les entitats i les institucions.

Postal de Nadal de Nàdia Vieco, gaunaydora de la categoria mitjà-superior | cedida

 

"Comença la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers" "ÚLTIMA HORA: Accident greu a les Piles"