Finalitzen amb èxit les activitats a les piscines de la Conca

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha proposat  dos tallers d'estiu als ajuntaments de la comarca
El Piscineja és una activitat amb flotadors, troncs, passarel·les aquàtiques i jocs submergibles. | CCCB

 

Enguany l'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha proposat  dos tallers d'estiu als ajuntaments de la comarca que s'han dut a terme durant els mesos de juliol i agost a les piscines municipals.

400 infants i joves al Piscineja

El Piscineja és una activitat amb flotadors, troncs, passarel·les aquàtiques i jocs submergibles on els participants han pogut gaudir i practicar les seves habilitats sota i sobre l'aigua. Aquesta activitat és  totalment lúdica i lliure, ja que els participants creen diferents jocs amb el material aportat per l'Oficina Jove. S'ha fet a 13 municipis amb la participació de 400 infants i joves.

 

La novetat d'aquest any ha estat el taller Tunaja't-shirt. | CCCB

 

Taller Tunaja't-shir

La novetat d'aquest any ha estat el taller Tunaja't-shirt, una activitat pensada per a reciclar les samarretes de la temporada passada i fer-les més actuals i a la moda. Aquest taller consisteix en personalitzar la roba tallant i pintant les samarretes que ja no es fan  servir, amb un disseny més actual i estiuenc. Els participants podien escollir un dels sis models de samarretes retallades i un dels vint models de plantilles per a pintar i estampar un dibuix totalment estiuenc. S'ha realitzat a 13 municipis amb un total de 285 participants.

 

També s'ha realitzat als municipis de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, L'Espluga de Francolí, Sarral i Solivella el Parc mòbil. | CCCB

 

Parc mòbil

També s'ha realitzat als municipis de Montblanc, Santa Coloma de Queralt, L'Espluga de Francolí, Sarral i Solivella el Parc mòbil; una activitat que duu a terme el Servei General de Trànsit; on es crea un escenari que ofereix experiències de conducció als infants i joves. Els participants actuen com a ciclistes per un circuit urbà simulat aprenent la normativa vigent de seguretat viària. Hi ha participat un total de 130 persones en total entre els 5 municipis.

  

  

Segons explica el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, «els joves de la comarca s'han divertit i han gaudit molt amb aquestes activitats, ara estan esperant que torni l'estiu vinent».

 

"Incendi forestal a la Conca de Barberà" "A punt la primera pisicina coberta de la Conca de Barberà"