La gala per escollir la Princesa i el Sant Jordi de la Setmana Medieval de Montblanc serà el 18 de gener

També es presentaran les principals novetats de la festa que se celebrarà del 17 al 26 d’abril de 2020
La Princesa i el Sant Jordi s'escolliran el 18 de gener a Montblanc. | Cedida

Ja hi ha data pel sopar en el qual s'escolliran la Princesa i el Sant Jordi de la XXXIII Setmana Medieval de Montblanc. Serà el dissabte dia 18 de gener, a partir de les 20.30 hores al pavelló del Casal Montblanquí. Durant l'elecció, es presentaran algunes de les principals novetats: com ara el cartell i altres personatges rellevants de la festa de recreació històrica més important de Catalunya.

El format de la gala mantindrà el sopar, les proves als candidats i les votacions dels associats, però es compactarà per escurçar-ne la durada. Els socis i sòcies de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, l'organitzadora de la festa, votaran el millor candidat a cadascun dels dos personatges centrals.

Princeses nascudes l’any 2002 i Sant Jordis l’any 1999

Enguany, opten a ser candidates a Princesa totes les montblanquines que ho desitgin, nascudes l'any 2002; i en el cas dels nois pel paper de Sant Jordi, els nascuts el 1999.

Les entrades per assistir al sopar estaran a la venda entre el 7 i el 14 de gener, a un preu de 26 euros pels adults i 15 euros per la canalla. Es vendran a les oficines de l'Associació Medieval, al carrer de la muralla Sant Jordi, entre les 17.00 i les 19.30 hores.

"🎉Ple absolut al Gran Concert de la Riumuntada de l'Espluga de Francolí" "Obres en diverses voreres de Montblanc per millorar l'accessibilitat"