L'església de Sarral enmig d'algunes cases del poble.

Sarral dona impuls a l'oferta turística i crearà la ruta de l'arquitecte Josep Puig Torné

Durant els mesos de setembre i octubre s'ha dut a terme un curs de formació per a les guies turístiques

Sarral ha dut a terme, entre setembre i octubre, la primera edició d'un curs destinat a aprofundir els coneixements a les guies turístiques voluntàries. La formació, feta a la sala de plens municipal, ha aportat nous coneixements a les guies, i ha anat a càrrec de Damià Amorós Albareda i Cristina Villanueva.

La primera tinent d'alcalde, Victòria Cañís, explica que «amb aquest curs de formació específic donem un nou impuls al turisme a Sarral, ja que era una petició de les guies sarralenques que volien ampliar coneixements per donar encara un millor servei als visitants». Afegeix que «a partir d'aquí, estem treballant en l'ampliació de l'oferta turística amb la creació de noves rutes, i la més avançada és la preparació d'una ruta pel llegat de l'arquitecte sarralenc Josep Puig Torné, mort enguany, i del qui Sarral en conserva destacades obres».

De fet, la voluntat del consistori és estrenar la nova ruta l'any vinent i tornar a fer visites guiades de forma estable, ja que ara les mesures de prevenció de la Covid-19 no ho permeten.

Nou web turístic

Per altra banda, l'Ajuntament de Sarral també ha posat fil a l'agulla per a la renovació del web turístic municipal, amb l'objectiu de modernitzar-ne la imatge i les funcionalitats i poder arribar així a més públics. Amb aquesta intenció, ha sol·licitat ajut econòmic a la Diputació de Tarragona per portar-ho a terme l'any vinent.


Comentaris